Γάμος... στιλ Φαραώ στη Μύκονο, με δεξίωση 500 χιλ. ευρώ

Ένα σκηνικό βγαλμένο από Αιγυπτιακό παραμύθι, φιλοξένησε τη γαμήλια δεξίωση του ζευγαριού που έφτασε στη Μύκονο με λίαρ τζετ και κόστισε 500 χιλιάδες ευρώ.

SHARE THIS
0
SHARES

Αιγύπτιοι, εκατομμυριούχοι και με αγάπη στη Μύκονο. Η Σάρα και ο Γκίμπις, έφεραν τη Φαραωνική πολυτέλεια στην Ελλάδα με τον γάμο και τη δεξίωσή τους που άφησε εποχή στο νησί και καταγράφηκε από την κάμερα του Mykonostv.

 

 

 

 

 

Το πάρτι έγινε στο κοσμικό Nammos και άφησε τις καλύτερες αναμνήσεις στους νεόνυμφους, που έφτασαν στην Μύκονο με liar jet, αλλά και στους 300 καλεσμένους τους. Το κόστος μόνο της δεξίωσης έφτασε τα 500.000 ευρώ και είχε όλα τα στοιχεία για να μοιάζει με παραμύθι βγαλμένο από την Αίγυπτο.  

 

 

 

 

 


Οι νεόνυμφοι, με γονείς επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο της ενέργειας, ανέθεσαν σε Ελληνίδα διακοσμήτρια τα πάντα. Ο χώρος είχε μοιραστεί σε 2 επίπεδα, ένα για το φαγητό και ένα για τον χορό. Τη διασκέδαση είχε αναλάβει ορχήστρα και ένας dj, που είχαν έρθει από το εξωτερικό ειδικά για τη δεξίωση.

 

 

 

 

 

Ο στολισμός και ο φωτισμός του χώρου προκάλεσε εξαιρετική εντύπωση, με τις τεράστιες γαμήλιες ανθοστήλες και τα τριαντάφυλλα που κρέμονταν στον αέρα να κυριαρχούν. Η σαμπάνια έρεε άφθονη και από τους μπουφέδες δεν έλειπε τίποτα.

 

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις έξι το πρωί, οπότε και αποχώρησαν ο γαμπρός και η νύφη. Οι 300 καλεσμένοι διέμεναν στις πολυτελέστερες βίλες του νησιού και έκαναν σημαντικό αριθμό αγορών από τα ακριβότερα μαγαζιά στην Χώρα της Μυκόνου.

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook