Κάθε γυναίκα αναζητά τον δικό της "πρίγκιπα", ενώ συχνά μάλιστα, όπως λέει κι η ψυχολογία, εκείνος έχει αρκετά χαρακτηριστικά με αυτά του πατέρα της. Στην περίπτωση της Αμαλίας Κωστοπούλου δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν κάτι τέτοιο ισχύει, το σίγουρο είναι πάντως πως η ίδια έχει την τύχη να βλέπει πόσο αγαπημένοι είναι ο σύζυγός της με τον μπαμπά της και μεγάλη της αδυναμία, τον Πέτρο Κωστόπουλο.
Ήδη πριν τον ονειρεμένο γάμο της καλλονής στην Πύλο αλλά και την πρόταση που είχε δεχτεί εδώ και καιρό από τον αγαπημένο της, ήταν εμφανές το πόσο θερμή ήταν η στάση όλης της οικογένειας της Αμαλίας απέναντι στον εκλεκτό της καρδιάς της. Οι γονείς, τα αδέρφια ακόμη και οι παππούδες της εκτιμούσαν πολύ τον Τζέικ Μέντγουελ και όλοι μαζί απολάμβαναν συχνά κοινές εξόδους και βόλτες στην Αθήνα.
Ο Πέτρος Κωστόπουλος από την πλευρά του ήταν ανέκαθεν πολύ περήφανος για την επιλογή της κόρης του και δεν έκρυβε ποτέ τη χαρά του, βλέποντάς τη τόσο ευτυχισμένη. Στιγμιότυπα μάλιστα που μόλις είδαν το φως της δημοσιότητας αποκάλυψαν το κοινό γεύμα του γνωστού εκδότη με την Αμαλία του και τον αγαπημένο της.
Λίγο πριν τη συνοδεύσει νυφούλα, ο Πέτρος Κωστόπουλος απαθανατίστηκε με τη μεγάλη κόρη του και τον γαμπρό του να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους σε εστιατόριο της πρωτεύουσας.
Δείτε το γεύμα του Πέτρου Κωστόπουλου με τον γαμπρό και την κόρη του στο missbloom.gr
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr