Γενέθλια έχει σήμερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη να του κάνει έκπληξη στο σπίτι στο οποίο εδώ και λίγο καιρό συγκατοικούν.
Με story που "ανέβασε" στο Instagram, η γνωστή influencer έδειξε την τούρτα με την οποία γιόρτασε τα 35 χρόνια του μοντέλου και παρουσιαστή, ενώ του τραγούδησε για τα "χρόνια πολλά".
"Μωρό μου υπέροχο! Πολύχρονος και ευτυχισμένος πάντα" έγραψε στην αναρτησή της.
Δείτε το βίντεο:
Αλεξάνδρου: Έκανε τατουάζ με το όνομα της Ιωάννας Τούνη
Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Ύστερα από την απώλεια της μητέρας της, ο παρουσιαστής στέκεται βράχος δίπλα στην influencer.
Οι δυο τους δημοσιεύουν συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους στα social media και μάλιστα σε ένα από τα πιο πρόσφατα φαίνονται οι δυο τους αγκαλιασμένοι και στο χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου υπάρχει ένα... νέο τατουάζ αφιερωμένο στην αγαπημένη του!
Το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου, λοιπόν, κοσμεί ένα... ''J''. Δηλαδή, το αρχικό του ονόματός της Ιωάννας Τούνη, ακριβώς έτσι όπως το έχει η γνωστή influencer στο Instagram.
Οι φωτογραφίες του ζευγαριού
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr