Το βράδυ του Σαββάτου η Κατερίνα Στικούδη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση χωρίς να προσπαθήσει να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Το αντίθετο μάλιστα.
Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια η οποία θα παρουσιάζει τα backstage του J2US, φόρεσε ένα εφαρμοστό φόρεμα, το οποίο τόνιζε τη φουσκωμένη κοιλιά της.
Αν και όλοι γνώριζαν ότι είναι έγκυος και περιμένει το πρώτο της παιδί, η ίδια δεν το είχε παραδεχτεί δημοσίως.
Μάλιστα, η ίδια επέλεξε να φορέσει γαλάζιο φόρεμα, αποκαλύπτοντας και το φύλο του μωρού της, που είναι αγόρι ενώ το μακιγιάζ της ήταν έντονο και εντυπωσιακό.
Και όπως παραδέχτηκε η ίδια σε συνέντευξή της το πρωί της Δευτέρας γεννάει σε λίγες μέρες αφού διανύει τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.
Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι” και μίλησε για αυτό το νέο της επαγγελματικό βήμα.
"Η ομάδα είναι φανταστική. Είμαι 15-17 χρόνια στη δουλειά, αλλά όταν δουλεύω με ανθρώπους που κάνουν με τόσο μεράκι τη δουλειά τους περνάω υπέροχα. Το ευχαριστήθηκα εχθές πολύ. Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν ένα κουφέτο, πανέμορφη. Δεν είναι εύκολο το live. Είχαμε το πάρτι της έναρξης, όλοι ήταν ξεχωριστοί, για εμένα ήταν σαν να ήμουν με φίλους", είπε η Κατερίνα Στικούδη.
Γιατί δεν μίλησε νωρίτερα για την εγκυμοσύνη της
"Δε μοιράζομαι τα προσωπικά μου στα social media. Όταν νιώθω καλά, και όταν θέλω να μοιραστώ κάτι το κάνω. Έχω να πω πραγματάκια για όλη αυτή την εμπειρία και πώς τη βιώνω. Δεν μου αρέσουν τα στερεότυπα ότι επειδή είμαι έγκυος πρέπει να κάτσω σπίτι", ανέφερε η πάντα εντυπωσιακή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια για τον λόγο που τόσο καιρό απέφευγε να αναφέρει το οτιδήποτε για την εγκυμοσύνη της.
Δείτε το βίντεο.