
Ενα απίθανο τραπέζι για φίλους έστρωσε η Τατιάνα Στεφανίδου στον καταπράσινο κήπο του σπιτιού της στην Κηφισιά.
Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Αlpha, Τ-Live μας έδειξε τη διακόσμηση του τραπεζιού ενώ η ίδια ήταν πολύ στιλάτη με ένα απίθανο φόρεμα σε αποχρώσεις του λευκού και του μπλε.
Ενα καλοκαιρινό centerpiece στόλισε το τραπέζι, που είχε ήλιους, ανανάδες, ορχιδέες και κίτρινα τριαντάφυλλα.

Η οικοδέσποινα ήταν πολύ κομψή με το φόρεμά της και τα λευκά hermes σανδάλια της. Μαζί της είχε τον αγαπημένο σκύλο της.


Πριν από λίγες μέρες, η παρουσιάστρια της εκπομπής του Αlpha, Τ-Live έκανε ακόμα μια πολύ στιλάτη εμφάνιση, φορώντας ένα απίθανο Lacoste σύνολο που είναι εμπνευσμένο από το άθλημα του τένις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr