Για πρώτη φορά στο MasterChef: Επιστρέφουν 9 παίκτες από προηγούμενο κύκλο!

Εννέα παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο επιστρέφουν και αυτός είναι ο λόγος.

gia-prwti-fora-sto-masterchef-epistrefoun-9-paiktes-apo-proigoumeno-kuklo
SHARE THIS
0
SHARES

Η νέα εβδομάδα που ξεκινάει σήμερα στο MasterChef κρύβει μεγάλες εκπλήξεις για τους εννέα εναπομείναντες διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μόλις σηκώσουν το Mystery Box θα μείνουν άφωνοι. 

Οι Ζαχίρ Γιαβαρί, Ασημίνα Ουστάλλι, Μανώλης Σαρρής, Σπυριδούλα Καραμπουτάκη, Χρήστος Μπάρκας, Παντελής Βούρος, Σταμάτης Κωβαίος, Πάνος Τόγιας και Ιωάννα Μπουρλόκα έρχονται αντιμέτωποι με κάτι που δεν περιμένουν. 

Εννέα παίκτες από τον προηγούμενο κύκλο επιστρέφουν και αναμένεται να συνεργαστούν με τους φετινούς διαγωνιζόμενους στην εβδομάδα του Silver Award. 

 

Θυμίζουμε ότι πέρυσι, για το αντίστοιχο βραβείο είχαν μπει στο παιχνίδι διάσημοι σεφ αναλαμβανοντας ο καθένας από έναν παίκτη. 

Ωστόσο, αυτή τη φορά η παραγωγή αποφάσισε να κάνει κάτι διαφορετικό και να επενδύσει στη δημοφιλία των παικτών του δεύτερου κύκλου. 

 

Έτσι, στην κουζίνα του MasterChef επιστρέφουν σήμερα οι Τιμολέων Διαμαντής, Χρήστος Γλωσσίδης, Αργύρης Αγλαμίσης, Μάγκυ Ταμπακάκη, Δημήτρης Τσίκιλης, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου, Σάββας Ληχανίδης, Σελίμ Σελτζούκ και Κωνσταντίνος Συμεωνίδης. 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook