X

Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Βάφτισαν τον γιο τους στον Πανορμίτη στη Σύμη - Νονά η Άννα Βίσση

Η Ελληνίδα σταρ μοιράστηκε εικόνες από το μυστήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της, τον βαφτιστήρα της, 7 μηνών που πήρε το όνομα του πατέρα του, Ιωάννης.

Γράφει: TheToc team
NDP

Λιτά και απλά -σε κλίμα συγκίνησης- βάφτισαν τον γιο τους, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα, στον Πανορμίτη της Σύμης. Νονά ήταν η Άννα Βίσση που πρόδωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τις αναρτήσεις της στο Instagram, καθώς όπως το μυστήριο έγινε σε κλειστό κύκλο. Η Ελληνίδα σταρ μοιράστηκε εικόνες από το μυστήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της, τον βαφτιστήρα της, 7 μηνών που πήρε το όνομα του πατέρα του, Ιωάννης.

Για την περίσταση, η Άννα Βίσση επέλεξε ένα λευκό παντελόνι με μία μπλούζα στο χρώμα της ώχρας και χρυσές γόβες. Η περήφανη μαμά Δήμητρα Κούστα επέλεξε ένα φόρεμα στο χρώμα της ώχρας με βολάν που συνδύασε με μαύρα πανύψηλα πέδιλα. "Κουμπάρες", έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις η Άννα Βίσση.

Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα έχουν αποκτήσει μαζί ακόμη δύο κόρες, την 6χρονη Κατερίνα και την 3χρονη Στεφανία.