Ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα προσκάλεσαν καλούς φίλους στο Κάπρι για να γιορτάσουν όλοι μαζί τη βάπτιση του γιου τους, Γιάννη. Εκεί ήταν και οι νονοί του παιδιού, η Άννα Βίσση και ο Γιάννης Στασινόπουλος και εκλεκτοί καλεσμένοι. Ανάμεσά τους, η Σοφία Καρβέλα με τους γιους της, Νίκο και Νέστορα, η Νίκη Βίσση, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Αρσενάκος, η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας, η Σήλια Κριθαριώτη, ο Χάρης και η Έμιλυ Βαφειά.
Οι νονοί του Γιάννη junior αλλά και οι καλεσμένοι μοιράστηκαν φωτογραφίες από το δείπνο με μεσογειακό ταπεραμέντο και γεμάτο χρώμα που παρέθεσε το ζευγάρι σε εστιατόριο του ιταλικού νησιού. Η μητέρα του μικρού επέλεξε να φορέσει ένα απαστράπτον μίνι φόρεμα που συνδύασε με κόκκινα πανύψηλά πέδιλα και διακριτικά κοσμήματα. Η Ελληνίδα σταρ επέλεξε να φορέσει μία ψηλόμεση κόκκινη παντελόνα με ένα δαντελένιο μαύρο τοπ και ασορτί πέδιλα.
Η βάπτιση στη Σύμη
Λιτά και απλά -σε κλίμα συγκίνησης- βάφτισαν τον γιο τους στα μέσα Μαΐου, ο εφοπλιστής Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του Δήμητρα, στον Πανορμίτη της Σύμης. Η νονά Άννα Βίσση μοιράστηκε εικόνες από το μυστήριο, κρατώντας στην αγκαλιά της, τον βαφτιστήρα της που τότε ήταν 7 μηνών και που πήρε το όνομα του πατέρα του, Ιωάννης.
Για την περίσταση, η Άννα Βίσση είχε επιλέξει ένα λευκό παντελόνι με μία μπλούζα στο χρώμα της ώχρας και χρυσές γόβες. Η περήφανη μαμά Δήμητρα Κούστα είχε επιλέξει ένα φόρεμα στο χρώμα της ώχρας με βολάν που συνδύασε με μαύρα πανύψηλα πέδιλα. "Κουμπάρες", έγραψε σε μία από τις αναρτήσεις η Άννα Βίσση.
Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα έχουν αποκτήσει μαζί ακόμη δύο κόρες, την 6χρονη Κατερίνα και την 3χρονη Στεφανία.
Κατά τη διάρκεια του dinner, κιθαρίστες έπαιζαν παραδοσιακή ζωντανή μουσική, δίνοντας μία ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα τραπέζια ήταν στρωμένα με κόκκινα καρό τραπεζομάντηλα και τα σερβίτσια γεμάτα χρώμα, σε μπλε, κόκκινες και κίτρινες αποχρώσεις.