Ο Γιάννης και η Δήμητρα Κούστα σε ένα διάλειμμα των εμφανίσεων της Άννας Βίσση από το Hotel Ερμού βρέθηκαν στο NOX μαζί με την Ελληνίδα σταρ και την αδερφή της, Νίκη. Απόλαυσαν όλοι μαζί επί σκηνής τον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Μάστορα και γιόρτασαν τα γενέθλια της Νίκης Βίσση που έσβησε την τούρτα της, κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Για την περίσταση, η Δήμητρα Κούστα επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μίνι δαντελένιο φόρεμα που συνδύασε με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα. Η Άννα Βίσση εμφανίστηκε με ένα μαύρο leather παντελόνι που συνδύασε με ένα σατέν μαύρο κορσέ.




H Αννα Βίσση έχει αναπτύξει οικογενειακούς δεσμούς πλέον με τον Γιάννη και τη Δήμητρα Κούστα, καθώς τους βάφτισε τον γιο τους, Γιάννη junior. Μάλιστα, η Ελληνίδα σταρ εδώ και λίγους μήνες συνεργάζεται με τη Δήμητρα Κούστα, μαζί ίδρυσαν την εταιρία παραγωγής DA productions.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr