Γιάννης Πλούταρχος: Τι απέγιναν τα χρέη στην εφορία & το πρόστιμο 7 εκ. €;

Ο πολυετής αγώνας έλαβε τέλος.

giannis-ploutarxos-ti-apeginan-ta-xrei-stin-eforia--to-prostimo-7-ek-
SHARE THIS
0
SHARES

Ο θόρυβος που είχε ξεσπάσει πριν από μερικά χρόνια σχετικά με προβλήματα που αντιμετώπιζε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής σίγασε και ο ίδιος από τη μεριά του φρόντισε να φανεί σωστός και συνεπής απέναντι στο θέμα.  Ο Γιάννης Πλούταρχος πραγματοποίησε ρύθμιση με την εφορία, αναφορικά με τα χρέη του, ύψους 7.000.000 ευρώ, και όπως αναφέρει η Espresso, κατάφερε μετά από πολυετή δικαστικό αγώνα να ηρεμήσει και από τα τέλη Οκτωβρίου να έχει βάλει σε τροχιά αποπληρωμής τα χρέη του.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, ο Γιάννης Πλούταρχος είχε αρχικά καταβάλει το συνολικό το ποσό των 60.000 ευρώ από τα 120.000 ευρώ, ωστόσο έχασε τη ρύθμιση. 

Τελικά, όπως αναφέρθηκε στο ακροατήριο, κατόρθωσε να προχωρήσει από τα τέλη Οκτωβρίου σε νέα, αφού έχει και άλλες οφειλές, και συνεχίζει να πληρώνει κανονικά τις οφειλές του, αφού έχει ήδη καταβάλει την πρώτη δόση.
Όπως ήταν φυσικό, το δικαστήριο αποφάσισε την αναστολή της ποινικής δίωξης σε βάρος του, δίνοντάς ρητή δικάσιμο για να ελέγξουν την πορεία της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα πριν από 5 χρόνια, μετά από έλεγχο του ΣΔΟΕ το 2013, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους περίπου 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως όλα δείχνουν όμως, όλα πήραν το δρόμο τους και ο Γιάννης Πλούταρχος δεν άφησε τίποτα στην τύχη του. 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook