Καλεσμένος στο Στούντιο 4 ήταν ο Γιάννης Στάνκογλου το μεσημέρι της Δευτέρας, όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική του ζωή και την απόφασή του να μείνει ελεύθερος μετά τον χωρισμό.
"Ξυπνώ 7 παρά για να μαγειρέψω για τα παιδιά μου και να πάω τον γιο μου στο σχολείο. Πριν έρθω εδώ τους έφτιαξα ένα γιουβετσάκι. Το να είμαι ελεύθερος είναι δική μου επιλογή. Κοντεύω πενταετία. Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους κι είναι ωραία. Έχω ένα σπίτι και μπορώ να μαγειρεύω, να βλέπω ταινία. Περνώ πολύ όμορφα και γενικά έχω πολλή χαρά για τη ζωή. Προσέχω τον εαυτό μου περισσότερο από ό,τι τον πρόσεχα πριν 5 χρόνια. Γυμνάζομαι στο σπίτι όσο μπορώ. Τρώω σωστά", αποκάλυψε αρχικά.
"Έχω χαλαρώσει με το ποτό. Χτύπα ξύλο. Περνώ πολύ όμορφα 3,5 ημέρες με τα παιδιά μου. Αλλάζει το μέσα μου. Από εκεί και πέρα το να έχεις μια καλή παρέα είναι πολύ ωραίο πράγμα. Δε σημαίνει ότι πρέπει να παντρευτείς ξανά", αποκάλυψε ο Γιάννης Στάνκογλου.
Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα Αλίκη Δανέζη Κνούτσεν. Ο χωρισμός τους έγινε γνωστός τον Αύγουστο του 2023, αν κι είχαν χωρίσει αρκετό καιρό νωρίτερα, σχεδόν 3,5 χρόνια πριν.