«Γιατί έβγαλα βόλτα τον άνδρα με λουρί στα τέσσερα;»

Μετά από εκατοντάδες tweet απορίας, φωτογραφίες και βίντεο που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, η γυναίκα που έβγαλε βόλτα έναν άνδρα με λουρί σαν σκυλί, εξηγεί γιατί το έκανε

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η γυναίκα που προκάλεσε θύελλα στο Twitter την προηγούμενη Παρασκευή, όταν εμφανίστηκε σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου να περπατά τραβώντας έναν άνδρα με λουρί σκύλου, αποκάλυψε τον συμβολισμό πίσω από την πράξη της.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η προκλητική αυτή βόλτα, ήταν μέρος ενός θεατρικού project επικεντρωμένου στις αντιδράσεις του κοινού, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο άνδρας που φορούσε το λουρί ήταν ο σκηνοθέτης της.

Η Eden Avital Alexander μίλησε στον Independent, ξεκαθαρίζοντας ότι η πράξη της αυτή δεν ήταν ούτε ένα τέχνασμα δημοσίων σχέσεων ούτε περίεργο παιχνίδι ρόλων - αλλά μέρος ενός έργου θεατρικής ομάδας.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο με τη γυναίκα να τραβά στην κυριολεξία από το λαιμό έναν καλοντυμένο άνδρα, έγιναν viral στο twitter και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι η προκλητική αυτή βόλτα, ήταν μέρος ενός θεατρικού project επικεντρωμένου στις αντιδράσεις του κοινού, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο άνδρας που φορούσε το λουρί ήταν ο σκηνοθέτης της.

Η θεατρική ομάδα κινηματογράφησε τις αντιδράσεις των ανθρώπων με κρυφό εικονολήπτη, ο οποίος έχει συγκεντρώσει μια σειρά από αντιδράσεις περαστικών. Από ανθρώπους να ξεκαρδίζονται στα γέλια μέχρι τις σοβαρές αντιδράσεις και συζητήσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες και κυρίως οι ηθοποιοί, θα πρέπει να παρασύρουν τον κόσμο έξω από την καθημερινότητα και να τους προκαλούν να σκέφτονται και να αισθάνονται διαφορετικά.

Η ίδια δήλωσε στον «Independent»: «Μια γυναίκα μου ζήτησε να κάνω το σκυλί μου να χαμογελάσει μπροστά στην κάμερα της, ενώ περπατούσε πίσω μας για πέντε λεπτά. Μερικοί άνθρωποι με ρώτησαν αν ήταν ο σύζυγός μου. Απάντησα σε όλους μέσα στο πλαίσιο του ρόλου μου».

«Πιστεύω ότι οι καλλιτέχνες και κυρίως οι ηθοποιοί, θα πρέπει να παρασύρουν τον κόσμο έξω από την καθημερινότητα και να τους προκαλούν να σκέφτονται και να αισθάνονται διαφορετικά.

Περιέργως, μόνο πέντε από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν εκείνη την ημέρα κυκλοφόρησαν στα μέσα ενημέρωσης και το μόνο βίντεο που δημοσιεύθηκε ήταν με εμάς να διασχίζουμε τον δρόμο, αν και οι άνθρωποι τράβηξαν πολύ περισσότερα».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook