Γιατί η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι η πιο μισητή γειτόνισσα στον κόσμο

Οι γείτονές της την μισούν χωρίς να έχει μετακομίσει καν στο νέο της σπίτι. Γιατί η Γκουίνεθ Πάλτροου έχει προκαλέσει τόση οργή σε βάρος της.

giati-i-gkouineth-paltroou-einai-i-pio-misiti-geitonissa-ston-kosmo
SHARE THIS
0
SHARES

Μια έπαυλη 14.000 τετραγωνικών μέτρων σχεδιάζει να χτίσει η Γκουίνεθ Πάλτροου σε έκταση στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια και ήδη οι γείτονές της την μισούν. Ο λόγος είναι ότι ετοιμάζει ένα τόσο μεγάλο κτίριο που θα αλλάξει τη φυσιογνωμία της περιοχής και θα προκαλέσει ασφυξία στους κατοίκους της.

«Και από τις τρεις πλευρές του σπιτιού, οι γείτονες την μισούν» αναφέρει δημοσίευμα της Page Six της New York Post.

Splash
Splash

Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι το κτίριο θα είναι πολύ μεγάλο, πολύ ψηλό και ασύμβατο με τα υπόλοιπα της περιοχής, ενώ θα εμποδίζει την θέα τους. 

Το δημοσίευμα υποστήριξε ότι σε βάρος της Πάλτροου εκκρεμούν μηνύσεις και σε άλλες περιοχές όπου έχει σπίτια, για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πηγή αναφέρει ότι στο Λονδίνο, το Μαλιμπού και το Λος Άντζελες οι κάτοικοι έχουν κάνει μηνύσεις εναντίον της γιατί έφτιαξε μια πύλη ύψους 25 μέτρων. 

Splash
Splash

«Οι γείτονες προσπάθησαν να τα βρουν μαζί της, αλλά δεν μπόρεσαν να βγάλουν άκρη», λέει ο εκπρόσωπος.

Τα σχέδια του σπιτιού εγκρίθηκαν την περασμένη εβδομάδα από το δημοτικό συμβούλιο της περιοχής, όμως υπήρξε μια διαφορά 25 μέτρων στο ύψος, υποστηρίζουν οι γείτονες και «υπόσχονται» να μην υποχωρήσουν.

Reuters
Reuters

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook