Γιατί η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα μείνει έγκυος μέχρι το τέλος Φθινοπώρου;

Μπορεί να περιμένουν την ανακοίνωση τη; εγκυμοσύνης, αλλά οι "ειδικοί" επί των βασιλικών θεμάτων λένε ότι αποκλείεται να προκύψει στους επόμενους μήνες.

giati-i-megkan-markl-den-tha-meinei-egkuos-mexri-to-telos-fthinopwrou
SHARE THIS
0
SHARES

Δεν πρόλαβε να κάνει μερικές εμφανίσεις η Μέγκαν Μαρκλ και άρχισαν τα σχόλια και τα σενάρια περί εγκυμοσύνης. Το φόρεμα που επέλεξε να βάλει στον γάμο της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που ήταν χαλαρό και δεν αναδείκνυε με ακρίβεια το κορμί της, πυροδότησε τις φήμες ότι είναι ήδη έγκυος.

Γιατί όμως, δεν είναι έγκυος, σύμφωνα με τα Μέσα της Βρετανίας και τα σχέδια εγκυμοσύνης πρέπει να αναβληθούν μέχρι το τέλος του φθινοπώρου;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Παλατιού, η πρώτη περιοδεία τους ως παντρεμένο ζευγάρι, περιλαμβάνει επίσκεψη στην Αυστραλία, τα νησιά Φίτζι και την Τόνγκα.

Σύμφωνα με την Παγκόσμια Ένωση Ιατρικής Βοήθειας για τους Ταξιδιώτες, τόσο τα Φίτζι όσο και τη Τόνγκα έχουν ταξιδιωτική οδηγία εμβολιασμού εξαιτίας της έξαρσης του ιού Ζίκα που μεταφέρεται μέσω των κουνουπιών. Στην οδηγία επισημαίνεται πως οι έγκυες γυναίκες θα πρέπει να αναβάλλουν το ταξίδι στις περιοχές αυτές, γιατί αν και δε μπορεί να απειλήσει τη ζωή των ανθρώπων, στην περίοδο της εγκυμοσύνης μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο έμβρυο.

Το ταξίδι τους σε αυτές τις χώρες, είναμι και η αιτία που οι "ειδικοί" επί των βασιλικών θεμάτων πιθανολογούν πως μέχρι το τέλος της περιοδείας δεν θα υπάρξει εγκυμοσύνη.

 

ΦΩΤΟ: Dominic Lipinski/Pool via Reuters

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook