Γιατί η Τσαπανίδου αποφάσισε να εγκαταλείψει την τηλεόραση

"Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο".

giati-i-tsapanidou-apofasise-na-egkataleipsei-tin-tileorasi
SHARE THIS
0
SHARES

Η Πόπη Τσαπανίδου είναι συνυφασμένη με την ενημέρωση και την τηλεόραση. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στην επαγγελματική της ζωή, όχι με μία νέα εκπομπή, αλλά όπως η ίδια ανακοίνωσε με κάτι τελείως διαφορετικό, αφού η απόφασή της είναι να φύγει από την τηλεόραση.

Σε συνέντευξή της στο Real Life, αποκάλυψε πως από τη στιγμή που έφυγε από την τηλεόραση, μοιάζει σαν να άνοιξε ένας νέος ορίζοντας με πολλές προοπτικές. Αυτό την οδήγησε στο να στραφεί επαγγελματικά σε έναν διαφορετικό χώρο: «Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλειά και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παράγω σαν έργο. Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη».

Μάλιστα, μίλησε και για την προσωπική της ζωής και για τον σύντροφό της εδώ και έξι χρόνια, τον χρηματιστή Νίκο Ιατρού, που είναι ο άνθρωπος που τη στηρίζει στις αποφάσεις της: «Εμένα μου αρέσει να μιλώ για αξίες στη ζωή. Είμαι παραδοσιακή και πιστεύω βαθιά στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουν οι δύο πλευρές για να στηρίξουν μια σχέση, είτε αυτή είναι επαγγελματική, είτε φιλική, είτε προσωπική. Πιστεύω βαθιά στο "για πάντα". Δεν είμαι του "φεύγω εύκολα", του "διαλύω". Έτσι, νομίζω ότι πρέπει να το βλέπει ο κόσμος γιατί οι άνθρωποι τα παρατούν εύκολα».

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook