
"Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία", αποκάλυψε ο ηθοποιός Γιωργος Λαμπάτος, μιλώντας στην εκπομπή "Πρωινό Σουσού" για τις νέες εξελίξεις στη ζωή του μετά την πρόσφατη κραυγή απόγνωσής του.
Ειδικότερα, ο Γιώργος Λαμπάτος, μιλώντας στην εκπομπή του OPEN "Πρωινό Σουσού, ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: "Οι εξελίξεις είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστες, μέσα σε δυο μέρες τα πράγματα άλλαξαν προς άλλη κατεύθυνση. Το τηλέφωνο μου άρχισε επιτέλους να χτυπάει για δουλειά. Δέχθηκα πρόταση και για θέατρο και για ταινία. Ανυπομονώ να ανέβω ξανά στο σανίδι και να εισπράξω το χειροκρότημα του κόσμου".
"Δεν θέλω να πω πολλά για τη δωρεά της οικογένειας του Γιώργου Βασιλείου, είναι ταπεινοί άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να το κάνουν στη μνήμη του", συνέχισε για την οικογένεια του αγαπημένου ηθοποιού που του παρεχώρησε ένα σπίτι για να μένει.
"Έχουν δεσμευτεί κάποια χρήματα, είναι δύσκολο για εμένα γιατί δεν έχω πολλούς οικονομικούς πόρους. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Ίσως να αλλάξει αυτό και να είμαι ελεύθερος. Δεν έχω μιλήσει με τον Μάρκο Σεφερλή, μπορεί να είπα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε να πω. Απλά ήταν η αγωνία να φωνάξω με κάποιον τρόπο ότι είμαι και εγώ εδώ", τόνισε ο Γιώργος Λαμπάτος για τη δικαστική διαμάχη με τον γνωστό ηθοποιό.
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr