Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε το πρωί της Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου το "Πρωινό” του ΑΝΤ1, με τον Γιώργο Λιάγκα να επιστρέφει στη γνώριμη τηλεοπτική του θέση και να υποδέχεται το κοινό σε μια ανανεωμένη εκδοχή της εκπομπής.
Λίγο μετά τις 09:50, ο Γιώργος Λιάγκας καλωσόρισε τους τηλεθεατές μαζί με τους συνεργάτες του. Μάλιστα, φόρεσε πουκάμισο, σακάκι και ποσέτ, δίνοντας έναν πιο επίσημο τόνο στην πρεμιέρα.

"Καλημέρα! Καλή σεζόν να έχουμε! Είναι η 15η ή η 16η σεζόν που λέω καλημέρα στην πρωινή ζώνη. Κάθε φορά λέω ότι είναι η τελευταία χρονιά στην πρωινή ζώνη και κάθε Σεπτέμβριο εδώ είμαστε. Ελπίζω να έχουμε μια πολύ ωραία χρονιά φέτος, το ισοζύγιο να γείρει στη χαρά και όχι στη στεναχώρια. Να έχουμε μια χρονιά με περισσότερες καλές ειδήσεις και όχι με κακές ειδήσεις.
Εμείς εδώ σταθερά θα κάνουμε ρεπορτάζ, θα κάνουμε κριτική και θα στεκόμαστε πάντα απέναντι σε κάθε μορφής εξουσία. Η έναρξη της σεζόν και η λήξη της σεζόν είναι οι δύο χειρότερες για μένα στιγμές της χρονιάς. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΑΝΤ1, που είμαι στο Πρωινό. Είμαι πολύ χαρούμενος που λέμε καλημέρα στη σωστή ώρα του Πρωινού που είναι 10 με 1. Φέτος έχουμε μια πολύ ωραία ομάδα, που είμαι έτοιμος να σας παρουσιάσω", είπε ο Γιώργος Λιάγκας και παρουσίασε τους συνεργάτες του.
Στο πλευρό του παρουσιαστή επέστρεψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ενώ στην ομάδα παραμένουν ο Τάσος Τεργιάκης, η Φωτεινή Πετρογιάννη, η Γιώτα Κηπουρού και ο Γρηγόρης Μπάκας. Νέα προσθήκη στην ομάδα του "Πρωινού” είναι η Νόρα Καούρη, που έκανε το δικό της ξεκίνημα στην πρωινή παρέα.
Ο Γιώργος Λιάγκας, με το ξεκίνημα της εκπομπής, έδωσε το δικό του στίγμα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, καλωσορίζοντας τους τηλεθεατές και την ομάδα του. Η επιστροφή του "Πρωινού" σηματοδοτεί μια ακόμη τηλεοπτική χρονιά με έμφαση στην επικαιρότητα, το ρεπορτάζ, τις συνεντεύξεις, αλλά και τις πιο ανάλαφρες στιγμές που χωρούν σε ένα καθημερινό πρωινό πρόγραμμα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr

