
Ετοιμος να υποδεχτεί το δεύτερο παιδί του είναι ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος είναι ζευγάρι με τη Νάνσυ Κοίλου. Ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής και η σύντροφός του θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί σε λίγους μήνες, ενώ σύντομα θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σήμερα η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το φύλο του μωρού που είναι κοριτσάκι και ότι θα πάρει το όνομα της μητέρας του Πατούλη, Πόπης.
Η Σκορδά τόνισε πως η Νάνσυ Κοίλου είναι πέντε μηνών έγκυος. Μάλιστα πρόσθεσε πως "το ζευγάρι θα παντρευτεί. Ο γάμος θα γίνει θρησκευτικός και πριν γεννήσει η Κοίλου. Το μωρό είναι κορίτσι. Και το όνομα που θα πάρει είναι Πόπη, δηλαδή της μητέρας του πρώην περιφερειάρχη Αττικής".

Ο Γιώργος Πατούλης έχει μιλήσει με συγκινητικά λόγια στο παρελθόν για την ηρωίδα μητέρα του η οποία δεν βρίσκεται στη ζωή.

Ο ίδιος είχε πει σε συνέντευξή του μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και τη μητέρα του:
"Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr