
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο "The 2Night Show" το βράδυ της Τρίτης τη Γιούλη Τσαγκαράκη, η οποία μίλησε για τη σειρά "Σέρρες" και τον ρόλο της "θείας Σταματίνας", αλλά και την κακοποίηση που δέχτηκε στα παιδικά της χρόνια από το οικογενειακό περιβάλλον και πώς κατάφερε να συγχωρέσει τους γονείς της.
Επιπλέον, η Γιούλη Τσαγκαράκη τόνισε ότι:
"Αυτό στη ζωή του παιδιού και την κουβαλάει μια ζωή. Και φέρνει το παρελθόν στο παρόν και άντε να βγάλεις άκρη μετά. Έπρεπε να δοθούν πολλές απαντήσεις, να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα, να γίνει συγχώρεση και από τη μία μεριά και από την άλλη. Να ησυχάζεις σιγά. Συγχώρεσα.
Κατ' αρχάς ζητάω εγώ συγγνώμη για τη μετέπειτα συμπεριφορά μου, ρίχνοντας -σε αυτήν την ηλικία που βρίσκομαι- την ευθύνη ακόμα σε αυτούς. Δεν υπάρχει λόγος πλέον, έχει τελειώσει, είμαι ενήλικας. Ο,τι έζησα μικρή το έζησα γιατί δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά. Τώρα έφτασα στα 50 και δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρίχνω ευθύνες. Είναι η δική μου ζωή, ευθύνη μου στο πώς πορεύομαι. Συγχωρούμε για εμάς".
Η συνέντευξη ξεκίνησε με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά ανοιχτά για την κακοποίηση που είχε βιώσει στο σπίτι της, αναφέροντας πως "Το άνοιγμα που είχα κάνει για τους γονείς μου έγινε γιατί είχα την ανάγκη να πω αυτό που είχα να πω. Αυτό που έχει σημασία είναι οι γονείς να σταματήσουν την κακοποίηση χθες. Η κακοποίηση είναι πολύ παρεξηγημένη λέξη.
Δεν είναι μόνο η σωματική κακοποίηση αλλά και το να σε κοιτάξω άγρια. Και αυτό είναι ένα είδος κακοποίηση άρα ο κύκλος του κακού, ειδικά με αυτά που ζούμε τώρα, θα πρέπει να σταματήσει. Έρχονται δύσκολα χρόνια και αν δε σταματήσει αυτό το πράγμα, θα ζούμε την ιστορία ξανά και ξανά"
H πρώτη εξομολόγηση
Η Γιούλη Τσαγκαράκη δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά ανοιχτά για την κακοποίηση που δέχθηκε από την οικογένειά της. Καλεσμένη στο "Στούντιο 4" τον περασμένο Μάιο, είχε πει: "Είχα έναν πατέρα ο οποίος είχε κακοποιητική συμπεριφορά, ζούσαμε σε ένα περιβάλλον κακοποιητικό. [...] Η μητέρα μου ήταν ηρωίδα, χώρισε μετά από χρόνια με τον πατέρα μου. Ο μπαμπάς μου ήταν αστυνομικός. Πήραμε θέση, και εγώ αργότερα στάθηκα απέναντί του και του είπα όσα ήθελα να του πω, όταν μεγάλωσα. Είπα ότι τώρα θα ειπωθούν πράγματα που δεν έχω ειπωθεί εδώ και 40 χρόνια, δεν ήταν εύκολο και είχα κι άλλα να του πω. Ήταν βίαιος άνθρωπος ο πατέρας μου αλλά τα καταφέραμε. Η μητέρα μου τα κατάφερε για τον εαυτό της και εγώ ήμουν μαζί της, της συμπαραστάθηκα μέχρι τέλους".
Η Γιούλη Τσαγκαράκη είχε καταλήξει τότε λέγοντας: "Ήταν πολύ φωνακλάς, κρυβόταν, δεν ήταν αληθινός. Όταν ήμουν μικρή τον είχα σαν κάτι πολύ μεγάλο και σπουδαίο. Θεωρούσα ότι έτσι ήταν τα πράγματα. Ήταν και αστυνομικός και έλεγα "α, ορίστε". Με τα χρόνια ήρθε η αλήθεια μπροστά μου" .
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr