Ο βασιλιάς Φελίπε VI και η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας αποφάσισαν φέτος να αφήσουν τις τις υπέροχες κόρες τους πριγκίπισσα Λεονόρ, 15 ετών και ινφάντα Σοφία, 13 ετών, να ποζάρουν στην ετήσια χριστουγεννιάτικη κάρτα τους.
Όπως κάθε χρόνο, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας έχει ήδη αρχίσει να στέλνει την χριστουγεννιάτικη κάρτα της, και διέρρευσε στο διαδίκτυο.
Γιατί αποφάσισαν να απέχουν
Αυτή τη φορά το ζευγάρι αποφάσισε να πρωτοτυπήσει και να μην εμφανιστεί στην κάρτα, ή μήπως είναι βαθύτερο το νόημα αυτής της απόφασης του Φελίπε και της Λετίσια;
Φέτος, για πρώτη φορά τα τελευταία 5 χρόνια, ο Βασιλιάς Φελίπε, και η Βασίλισσα Λετίσια, επέλεξαν να μην εμφανιστούν μαζί με τις κόρες τους στην επετειακή εορταστική κάρτα.

Έτσι, έβαλαν τις κόρες τους στο προσκήνιο, με μια χαμογελαστή φωτογραφία τους τραβηγμένη κατά τη διάρκεια του οικογενειακού ταξιδιού που έκαναν τον περασμένο Νοέμβριο στη Βόρεια Ισπανία.
Το μήνυμα πάνω στην κάρτα είναι γραμμένο στα Ισπανικά και στα Αγγλικά και με την εξής ευχή: "Μακάρι αυτά τα Χριστούγεννα να μας φέρουν ένα ελπιδοφόρο νέο έτος 2021".
Κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει υπογράψει την κάρτα, βάζοντας την προσωπική του πινελιά.
Στη φωτογραφία, οι δύο αδελφές που μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, είναι ντυμένες casual, με τα μαλλιά τους πιασμένα σε ψηλές αλογοουρές και χωρίς μάσκα προστασίας.

Γιατί Φελίπε και Λετίσια λείπουν από την κάρτα
Μια δύσκολη χρονιά όπως ήταν το 2020, φαίνεται πως το βασιλικό ζευγάρι αποφάσισε να δώσει ελπίδα για το 2021 δίνοντας... τόπο στα νιάτα, με τη νέα γενιά της βασιλικής οικογένειας να μεταφέρει τις ευχές εκ μέρους του παλατιού.

Αν και οι φαν της συγκεκριμένης βασιλικής οικογένειας,ανυπομονούσαν να δουν τη Λετίσια σε μια ακόμα άψογη εμφάνισή της, αυτή τη φορά τους απογοήτευσε.

Πάντως μέσα στο 2020 η Λετίσια έκανε ιδιαίτερα εντυπωσιακές εμφανίσεις, αν και πάντα φορούσε τη μάσκα προστασίας από τον κορονοϊό.





Όσο για τη διάδοχο του θρόνου πριγκίπισσα Λεονόρ, έχει μπει από νωρίς στα δύσκολα αναλαμβάνοντας διάφορες δεσμεύσεις αν και μόλις 15 ετών και μαθήτρια Λυκείου.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr