Γιώργος Ντάβλας: Ήξερε πού πήγαινε η Μέγκαν - Ήρθε και χώρισε τα αδέλφια

Η πίκρα του γιατί ο Χάρι και η Μέγκαν δεν τον κάλεσαν στον γάμο τους, ενώ ο Γουίλιαμ τον είχε καλέσει.

giwrgos-ntablas-iksere-pou-pigaine-i-megkan---irthe-kai-xwrise-ta-adelfia
SHARE THIS
0
SHARES

Ιστορικές μέρες ζει η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, αφού επί μοναρχίας της Ελισάβετ είναι η πρώτη φορά που καλείται να πάρει κρίσιμες αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον της. 

Ο Γιώργος Ντάβλας, ως... ειδήμων της Αγγλικής ελίτ και  PR manager, σχολίασε τα γεγονότα. 

Ο ίδιος υπήρξε προσωπικός φίλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα και είχε πάει στην κηδεία της, όπως είπε. 

Μιλώντας στο «Happy Day» τόνισε ότι αν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα δεχόταν την παραίτηση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν. 

Σχολιάζοντας την παραίτηση του πριγκιπικού ζευγαριού είπε ότι δεν το θεωρεί σωστό: 

«Δεν θεωρώ ότι είναι σωστό. Εάν ζούσε η πριγκίπισσα Νταϊάνα δεν θα το δεχόταν. Ο Χάρι ήταν επαναστατικός και φάνηκε και από τον γάμο του που δεν υπήρχε πρωτόκολλο και δεν κάλεσε καμία οικογένεια από την ελληνική πλευρά, ενώ στον Γουίλιαμ είχαν καλεστεί. Εκείνος κάλεσε μόνο ανθρώπους που ήταν stars και ήταν της δικής του παρέας».

Ο ίδιος είχε πάει στον γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, όπως είπε, εκφράζοντας την πικρία του που ο Χάρι δεν κράτησε το πρωτόκολλο. 

Η αντίδραση της Ελισάβετ και ο Κάρολος 

Για την αντίδραση της βασίλισσας Ελισάβετ σχολίασε:

«Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι ένας πολύ στωικός άνθρωπος με μυαλό, θεωρώ πως εάν δεν έγινε έξαλλη θα της ήρθε πολύ άσχημα. Αναφορικά με  την πολυσυζητημένη Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία εκτιμά πως δεν τους έβγαλε εσκεμμένα η βασίλισσα αλλά αυτό έγινε γιατί «η Χριστουγεννιάτικη φωτογραφία δείχνει τους διαδόχους του θρόνου. Είναι η βασίλισσα Ελισάβετ, ο πρίγκιπας Κάρολος που θα διαδεχτεί την βασίλισσα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο γιος του ο Τζορτζ. Δεν υπήρχαν τα άλλα παιδιά».

«Η Μέγκαν ήξερε που πήγαινε»

Μιλώντας για τη Μέγκαν είπε:

«Ήξερε η Μέγκαν που πήγαινε, ήξερε ότι ο πρίγκιπας Χάρι έχει μια σειρά διαδοχής και ότι είναι στη βασιλική οικογένεια. Εμένα ένα πράγμα δεν μου αρέσει, που βάζει τα αδέλφια να μην έχουν καλές σχέσεις, γιατί όσο τα είχα ζήσει εγώ τα παιδιά, η Νταϊάνα τα είχε αγαπημένα».

Ο ίδιος είχε γνωρίσει τη Νταϊάνα σε ένα φιλανθρωπικό δείπνο όπως είπε

 

Και την ξανασυνάντησε μέσω της εκπομπής της Τζοβάνα Φραγκούλη «Πες το και θα γίνει» όταν ο ίδιος μεσολάβησε για να πραγματοποιήσει την ευχή ενός μικρού παιδιού. 

«Μπήκαμε στο παλάτι, αγκάλιαζε το παιδί, του είχε πάρει δώρα. Και τα παδιά της ήταν εκεί, τόσο ευγενικά να μας σερβίρουν τον καφέ».

 

Μάλιστα, ο Γιώργος Ντάβλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσκληση που είχε δεχτεί από την πριγκίπισσα Νταϊάνα στο Παλάτι του Κένσινγκτον, ένα μήνα πριν πεθάνει για να γευματίσουν μαζί. «Πέθανε στις 31 Αυγούστου και στις 4 Σεπτεμβρίου ήταν το γεύμα». 

«Η Νταϊάνα ήταν σταρ. Αγαπούσε πάρα πολύ τον Κάρολο, αλλά –  όπως είπε και η ίδια – σε μια σχέση ήταν τρία άτομα μαζί κι αυτό την στενοχώρησε, με αποτέλεσμα  να  αποφασίσει να ξεκινήσει τις δικές της επιλογές» αναφέρει χαρακτηριστικά για την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Τέλος, ο  Γιώργος Ντάβλας, εξήγησε το πώς βρέθηκε και στην κηδεία της πριγκίπισσας Νταϊάνα:

«Στην κηδεία με προσκάλεσε η προσωπική της γραμματέας, δίπλα στον Έλτον Τζον και τον Τζορζ Μάικλ, γιατί υπήρξα κι εγώ σε αυτήν την ομάδα και η γραμματέας ήξερε τις σχέσεις. Έτσι βρέθηκα να είμαι στην εκκλησία στον στενό οικογενειακό κύκλο».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook