
Ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό του ANT1 εκνευρίστηκε και είπε πολλά όχι κολακευτικά σχόλια για τα κορίτσια του GNTM και γενικότερα για τα μοντέλα της νέας εποχής.
Αφορμή στάθηκαν συνέντευξη της Βίκυς Καγιά, όπου ανέφερε πως παλιότερα τα μοντέλα διάβαζαν στα παρασκήνια βιβλία για τη μόδα, ενώ πλέον είναι με ένα κινητό στο χέρι και περιμένουν μέσω των social media να τα μάθουν όλα.
Ο δημοσιογράφος στήριξε την άποψη της Βίκυς Καγιά, με τις γυναίκες της παρέας να διαφωνούν. Κάπου εκεί ήρθε η έκρηξη του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος είπε σε έντονο ύφος:
«Κανένα από τα κορίτσια που συμμετέχει στο GNTM δεν με πείθει πως γνωρίζει την ιστορία της μόδας. Δεν υπάρχει περίπτωση. Τα κορίτσια του GNTM ξέρουν να ξεκατινιάζονται υπέροχα. Δεν ξέρουν τι σημαίνει μόδα. Συγγνώμη αλλά αυτή είναι η αλήθεια.
Όχι Φαίη μου δεν μπορούν να ενημερωθούν μέσω του κινητού. Μη με εκνευρίζεις τώρα. Το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι ποια ντύνεται και γδύνεται στο Instagram. Δεν μπορείς να ενημερωθείς μέσω Instagram.Τσαντίζομαι γιατί η κάθε ανεπάγγελτη έχει γίνει fashion blogger. Σε παρακαλώ τώρα. Καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε βλακεία του Instagram. Mη με φουντώνετε. Βρωμάει αμορφωσιά και έλλειψη κουλτούρας και έχουν γίνει όλες fashion bloggers επειδή έχουν δει την Κιάρα Φεράνι».
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr