Ο Παναγιώτης Αντωνόπουλος αποχώρησε από το GNTM 3 και ο δίδυμος αδελφός του, Χρήστος, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού και στο "Καλύτερα Δε Γίνεται" για τη συμμετοχή του αδερφού του.
"Ο αδερφός μου δεν είχε την εμπειρία άλλων παικτών. Πιστεύω τα πήγε πολύ καλά. Ήταν ο ίδιος, όπως τον ξέρω. Πριν μπει στο GNTM του είχα δώσει μια συμβουλή. Του είχα πει ότι "έχεις και εσύ προσωπικότητα. Αν κάποιος σε γειώσει και νιώσεις κάτι, μπορείς να απαντήσεις". Δε νομίζω πως έχασε τη ψυχραιμία του στο παιχνίδι. Τον έχω δει όταν χάνει τη ψυχραιμία του. Μέσα στο παιχνίδι δε ξέρω τι μπορεί να γινόταν. Εγώ έχω εμπιστοσύνη στον αδερφό μου. Στη Ρασέλ δεν έχω να πω κάτι. Δεν την έχω γνωρίσει για να έχω άποψη…" είπε.
Ωστόσο στη συνέχεια μίλησε για τη Ρασέλ και αποκάλυψε την προτίμηση του.
Όταν ρωτήθηκε αν η Ρασέλ είναι ωραία αρκέστηκε σε ένα "καλή είναι…" και όταν η Νταλία Γερμανου τον ρώτησε ποια του αρέσει απάντησε αποφοπλιστικά: "Η Λία"!
Δείτε το βίντεο:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr