Συνέντευξη στην εκπομπή Dot. έδωσε η Γωγώ Μαστροκώστα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόταση γάμου του Τραϊανού Δέλλα αλλά και στην περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον καρκίνο πριν από κάποια χρόνια.

"Ο Τραϊανός μου φάνηκε πολύ φοβιστικός"
"Όταν είδα πρώτη φορά τον Τραϊανό μού φάνηκε πολύ φοβιστικός" παραδέχτηκε η Γωγώ Μαστροκώστα και εξήγησε πως ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, παρόλο που γνώριζε για την εγκυμοσύνη της δεν της έκανε πρόταση γάμου, μέχρι που η ίδια… εμμέσως τον απείλησε. Με ποιον τρόπο; Του δήλωσε όταν ερχόταν στον κόσμο η κορούλα τους, θα έπαιρνε το επίθετό της. "Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν ο Τραϊανός μού έκανε πρόταση γάμου", εξομολογήθηκε.

Για τη μάχη με τον καρκίνο του μαστού
"Από ένα διάστημα και πέρα δεν άφησα να επηρεάσει πολύ την ζωή μου κι άρχισα κι έκανα αυτά τα χαζά πράγματα που έκανα πριν, γιατί αυτά είναι που σε κάνουν να νιώθεις πάλι φυσιολογικός. Ήταν η αντίθεση της χαράς με την λύπη που μία γυναίκα τα ζει στο peak τους γιατί έμαθα για την ασθένεια όταν η κόρη μου ήταν δύο ημερών. Μόλις γεννήθηκε. Μένω στο ότι είμαι καλά και νιώθω καλά.

Η σχέση με τον άντρα μου δεν επηρεάστηκε καθόλου. Αυτές οι σχέσεις που έχουν ουσία θα δέσουν περισσότερο και θα δυναμώσουν κι αυτές που δεν έχουν ουσία, θα διαλυθούν."
Τα 50ά γενέθλια
Στα τέλη Αυγούστου η Γωγώ Μαστροκώστα έκλεισε τα 50 και το γιόρτασε με λίγους και καλούς φίλους και συγγενείς.
Η γυμνάστρια βρέθηκε στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από όπου κατάγεται, και γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της και άλλα αγαπημένα της πρόσωπα.
Η ερωτική εξομολόγηση του Δέλλα και το ευχαριστώ της
Φυσικά, ο Τραϊανός Δέλλας ευχήθηκε στην αγαπημένη του για τα γενέθλιά της με μια φωτογραφία τους.
Happy birthday my baby @gogomastro love you so much!🎂🎂🎂🎂❤️❤️❤️❤️#birthdaygirl #mybaby #mygirl #mylove #loveyousomuch
H Γωγώ Μαστροκώστα θέλοντας να ευχαριστήσει τον κοινό για τα μηνύματα που δέχτηκε, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό και στη λεζάντα έγραψε:
#happybirthdaytome
Μ´αρεσει μέσα απ´ολα αυτά που βίωσα ..βιώνω κ θα βιώνω , να εκτιμώ το χρόνο μου πολύ περισσότερο!
Να φροντίζω τον εαυτό μου καλά!!
Να του δίνω χώρο να πονέσει , να κλάψει,να γκρινιάξει....αλλά κ να χαμογελάσει, να διασκεδάσει ,να παιξει...!!!
Μα... πιο πολύ μ´αρέσει, που όταν κοιτάω πίσω στο παρελθόν... σκάω πολλά χαμόγελα!!!🖤
#happybirthday #happyday #love #celebration #mood #insta #instamood 🙏🙏
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr