
Για πρώτη φορά μετά από μήνες εμφανίζεται στα social media, έστω και από... σπόντα, η Γωγώ Μαστροκώστα.
Χθες ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για αυτήν, αφού ο σύζυγός της, Τραϊανός Δέλλας, είχε τα γενέθλιά του, κλείνοντας τα 47 του χρόνια.
Η σύζυγός του και στενοί φίλοι του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν στα βόρεια προάστια, και συγκεκριμένα στη Λυκόβρυση, για να σβήσουν την καθιερωμένη τούρτα στον Τραϊανό Δέλλα σε ένα πάρτι-έκπληξη.
Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Μαρία Καλάβρια, η Κέλλυ Κελεκίδου, η Τζένη Τζιβεριώτη και η αδελφή της Γωγώς Μαστροκώστα, Φώφη.
Σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media ο Χάρης Σιανίδης, από τη στιγμή που ο Δέλλας σβήνει τα κεράκια, φαίνεται φευγαλέα η Γωγώ Μαστροκώστα.

Τραϊανός Δέλλας και Γωγώ Μαστροκώστα διατηρούν χαμηλούς τόνους και τον τελευταίο καιρό αποφεύγουν ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας και τις κοσμικές εμφανίσεις.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr