Συγκινητικές σκηνές σεκτυλίχθηκαν στην κηδεία της Γωγώς Μαστροκώστα με φίλους και συγγενείς να θρηνούν την απώλειά της.
Η Μαρία Καλάβρια, στενή της φίλη, εμφανίστηκε συντετριμμένη, κλαίγοντας στην αγκαλιά του πρώην συντρόφου της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.
Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ελληνικό, με πλήθος επώνυμων να παρευρίσκονται.


Ανάμεσα στα πρόσωπα που βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος στο Ελληνικό ήταν και η Μαρία Καλάβρια, η οποία εμφανίστηκε εμφανώς συντετριμμένη.

Η φίλη της εκλιπούσας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της έξω από την εκκλησία. Η Μαρία Καλάβρια, ντυμένη στα μαύρα και με εμφανή τη συναισθηματική της φόρτιση, λύγισε στο τελευταίο αντίο.
Εκεί ήταν και ο πρώην σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Οι δυο τους συναισθηματικά φορτισμένοι αγκαλιάστηκαν συντετριμμένοι για την απώλειά τους.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr
