
Διχογνωμία προκάλεσε η κίνηση της παρουσιάστριας της ΕΡΤ3 Σύνθιας Σάπικα να κόψει τα μαλλιά της στον τηλεοπτικό αέρα, ως μία συμβολική κίνηση στήριξης προς τις γυναίκες του Ιράν.
Σχολιάζοντας τα σχετικά πλάνα με τη Σύνθια Σάπικα, η Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησε στον αέρα του ΣΚΑΪ.
"Εγώ εκείνη την ώρα ενοχλήθηκα πάρα πολύ και μπήκα στα κοινωνικά δίκτυα για να δω αν είμαι η μόνη. Το θέμα του Ιράν είναι πάρα πολύ σοβαρό. Η κυρία Σάπικα έκοψε τις άκρες των μαλλιών της, δεν είναι επαναστατική πράξη αυτό. Είναι συμβολική; Οκ! Δεν θέλω να την προσβάλλω, αλλά τι σημαίνει βάφομαι, ντύνομαι, βάζω τα καλά μου, βγαίνω σε ένα κανάλι και κόβω δύο εκατοστά από τα μαλλιά μου;
Πώς βοηθάει αυτό το Ιράν και τις γυναίκες; Δεν πήρε να ξυρίσει το κεφάλι και να σοκαριστούμε, έκοψε τις άκρες των μαλλιών και πώς βοηθιέται μια γυναίκα στο Ιράν με αυτό;", είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη.
Και η Έλενα Χριστοπούλου πρόσθεσε: "Εδώ χάθηκε 100% το νόημα. Αντιλαμβάνομαι αυτό που έκανε, όμως, το Ιράν εδώ είναι δευτερεύον, δυστυχώς, θέμα σε σχέση με την κυρία που έκοψε την ψαλίδα. Αυτή είναι η πραγματικότητα", ήταν τα σχόλια στο Πρωινό μας για τη Σύνθια Σάπικα.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr