
Ο Γρηγόρη Πετράκος ταχθηκε ξεκάθαρα στο πλευρό του Σωκράτη Μάλαμα, που δέχτηκε σφοδρή κριτική στο Twitter επειδή ζήτησε να κατεβεί πανό στη συναυλία του που έγραφε "Είναι Βιαστής" για τον Δημήτρη Λιγνάδη.
"Τον Μάλαμα όμως αφήστε τον ήσυχο…[...] Μήπως θέλετε να του βάλετε και μια οθόνη απέναντι να δείχνει Πορτοσάλτε;" έγραψε ο Γρηγόρης Πετράκος, μεταξύ άλλων, για τον Σωκράτη Μάλαμα που δεν επιθυμούσε να βλέπει το πανό με τον Δημήτρη Λιγνάδη στη συναυλία του και ζήτησε από τους θεατές να το κατεβάσουν.



"Τον Μάλαμα όμως αφήστε τον ήσυχο… Τον Μάλαμα βρήκατε ρε…; Ένας Μάλαμας και δυο τρεις άλλοι έχουν μείνει να μας θυμίζουν τι είναι καλλιτέχνης. Κι αυτόν θα τον πιάσετε στο στόμα σας επειδή δεν ήθελε να βλέπει ένα πανό που γράφει ασχήμιες την ώρα που τραγουδάει ο άνθρωπος;" τόνισε ο Γρηγόρης Πετράκος.
"Είναι μια συναυλία ο κατάλληλος χώρος και στιγμή να σηκώνει ο καθένας πανό που να γράφει λέξεις με αρνητική δόνηση; Ο άλλος να λέει ένα τρυφερό τραγούδι και να βλέπει απέναντι τη λέξη βιαστής, δολοφόνος ή θάνατος;" σημείωσε ο τραγουδιστής στην ανάρτησή του για την επίθεση στο Twitter εναντίον του Σωκράτη Μάλαμα για το πανό με τη λέξη "Βιαστής Είναι" για τον Δημήτρη Λιγνάδη στη συναυλία του.
"Κατ’ αρχάς να πάρει φωτιά και να καεί το τουΐτερ. Να γλιτώσουμε κι απ’ τους τουϊτεράδες" είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για τα αρνητικά σχόλια στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
Αναλυτικότερα, ο Γρηγόρης Πετράκος έγραψε για τον Σωκράτη Μάλαμα και τον Δημήτρη Λιγνάδη:
"Πήρε φωτιά λέει το τουίτερ επειδή ο Μάλαμας είπε να κατέβει ένα πανό στη συναυλία του…
Κατ’ αρχάς να πάρει φωτιά και να καεί το τουΐτερ. Να γλιτώσουμε κι απ’ τους τουϊτεράδες.
Το Μάλαμα όμως αφήστε τον ήσυχο…
Το Μάλαμα βρήκατε ρε…;
Ένας Μάλαμας και δυο τρεις άλλοι έχουν μείνει να μας θυμίζουν τί είναι καλλιτέχνης.
Κι αυτόν θα τον πιάσετε στο στόμα σας επειδή δεν ήθελε να βλέπει ένα πανό που γράφει ασχήμιες την ώρα που τραγουδάει ο άνθρωπος;
Είναι μια συναυλία ο κατάλληλος χώρος και στιγμή να σηκώνει ο καθένας πανό που να γράφει λέξεις με αρνητική δόνηση; Ο άλλος να λέει ένα τρυφερό τραγούδι και να βλέπει απέναντι τη λέξη βιαστής, δολοφόνος ή θάνατος;
Μήπως θέλετε να του βάλετε και μια οθόνη απέναντι να δείχνει Πορτοσάλτε;
Τουλάχιστον να έβλεπε ένα πανό που να έγραφε μια σπουδαία Ιδέα ή ένα μεγάλο Αγαθό…
Να έγραφε το πανό τη λέξη "Ελευθερία”, "Αγάπη” ή έστω "Δικαιοσύνη”… άντε να το δεχτώ…
Την ώρα μιας παράστασης το αντικείμενο είναι αποκλειστικά η Τέχνη. Και Τέχνη, όπως έγραφε ο μεγάλος Έλλην φιλόσοφος Κ. Τσάτσος, είναι "η του ωραίου θεραπεία”.
Εγώ τις απόψεις μου τις κρατάω για τους φίλους μου, για τις συνεντεύξεις, για τα άρθρα μου και για τα βίντεο που κάνω και μπορεί όποιος θέλει να τα διαβάσει ή να τα δει.
Δεν τις πετάω στη μούρη του κόσμου που έρχεται να με ακούσει να τραγουδάω…
Για φαντάσου να έβγαινα να τραγουδήσω και να άρχιζα να μιλάω για μάσκες, βελόνες, ψευτοπανδημίες και κρίσεις της κληματαριάς…
Τί σχέση έχουν αυτά με τη μουσική;
Κάθε τι έχει το χώρο και το χρόνο που είναι σωστό να εκφραστεί.
Η Τέχνη μιλάει για το Αιώνιο. Δεν ασχολείται με μεμονωμένες υποθέσεις. Αυτές είναι για τα δικαστήρια.
Και επιτέλους.
Κάποιοι έχουν δώσει τις εξετάσεις τους χρόοονια τώρα….
Ο Μάλαμας όταν άρχισε η επιχείρηση κοροϊδοϊός έγραψε αυτό το μικρό αλλά περιεκτικό σημείωμα…
Αυτοί που ξυπνάνε και κοιμούνται με τον καημό του Λιγνάδη άραγε σήκωσαν κανένα πανό ή έστω έγραψαν ένα σημείωμα για τον εθνικό βιασμό που δεχόμαστε 2μιση χρόνια τώρα;;;;
Ή μήπως φορούσαν τις μασκούλες τους στις συναυλίες πέρσι σα βιασμένοι με σύνδρομο Στοκχόλμης;
Ο Λιγνάδης και ο κάθε βιαστής/παιδεραστής ανήκει στη φυλακή και αυτό είναι αδιαπραγμάτευτο.
Για το βιασμένο μας έθνος όμως γαργάρα…
Φύλλο δεν κουνιέται στο τουΐτερ…" και ανήρτησε το σημείωμα του ερμηνευτή από την περίοδο του εγκλεισμού.
Η ανάρτηση του Γρηγόρη Πετράκου υπέρ του Σωκράτη Μάλαμα:
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr