X

H Ελεονώρα Μελέτη σκέφτεται τις... γάμπες του Ντάνου στο Survivor: "Ατζούν, ταμάμ ε; Ταμάμ" [βίντεο]

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει σκεφτεί ήδη το πλάνο της εισόδου του Γιώργου Αγγελόπουλου στο All Star Survivor και μας το περιγράφει.

Γράφει: TheToc team

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά, βρίσκεται εκτός All Star Survivor, ωστόσο η Ελεονώρα Μελέτη έχει, ήδη, οραματιστεί την είσοδό του στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, η παρουσιάστρια περιέγραψε το πλάνο της εισόδου του Ντάνου στο γνωστό ριάλιτι επιβίωσης.

"Το έχω κάνει και πλάνο, το οποίο έχω σκηνοθετήσει και μοντάρει επίσης. Έχει ξεκινήσει το επεισόδιο, είναι όλοι οι παίκτες στο αγώνισμα, τους τρώει ο ήλιος και ξαφνικά ανακοινώνει ο Λιανός την είσοδο ενός νέου παίκτη", ανέφερε η παρουσιάστρια του Mega.

Διαβάστε Επίσης

"Πλάνο κοντινό στα πόδια που περπατάνε στην άμμο. Αναγνωρίζεις γάμπα Ντάνου γιατί την ξέρουμε όλοι πάρα πολύ καλά. Ανεβαίνει το πλάνο, κοντινό στον Ντάνο, ο οποίος περπατάει νωχελικά, αλλά με την αυτοπεποίθηση και τον αέρα του νικητή, μπαίνει μέσα και μετά βλέπεις σε κοντινό τις αντιδράσεις όλων των παικτών. Acun, ταμάμ ε; Ταμάμ", ολοκλήρωσε την διήγησή της η Μελέτη.