
Μία κομψή εμφάνιση πραγματοποίησε η Ελευθερία Αγγελοπούλου, η σύζυγος του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, στα εγκαίνια της νέας boutique της Zeus+Δione στην αναμορφωμένη Astir Marina.
Η κ. Αγγελοπούλου επέλεξε ένα μπεζ σύνολο του brand που απαρτιζόταν από μία παντελόνα και μία ασορτί μπλούζα. Τα ξανθά μαλλιά της ήταν κυματιστά και το μακιγιάζ της σε γήινες αποχρώσεις. Η Ελευθερία Αγγελοπούλου πόζαρε χαμογελαστή στον φωτογραφικό φακό κατά τη διάρκεια της λαμπερής εκδήλωσης. Το σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα γαλάζιο κόσμημα για το λαιμό και μία μπεζ τσάντα.

Μια βραδιά με καλοκαιρινή αύρα, η Zeus+Δione συνέθεσε ένα σκηνικό εγκαινίων βγαλμένο από ελληνικό νησιώτικο όνειρο: υπό διαχρονικές μελωδίες, και την καλλιτεχνική επιμελεία του Μαριου Schwab ένα φωτισμένο καΐκι έδεσε στην προβλήτα της Astir Marina, με μοντέλα να κινούνται μέσα σε ρούχα που καθρεφτίζουν τα χρώματα της Μεσογείου, και μία συλλογή που αντλεί έμπνευση από το "Πούσι" του Νίκου Καββαδία, μια ποιητική ωδή στον κόσμο των ναυτικών, του εμπορίου, της θάλασσας και των μυστηρίων που την περιβάλλουν
Η προσέλευση του κοινού ήταν εντυπωσιακή, με καλεσμένους από τον χώρο της μόδας, των τεχνών και των media, αλλά και πλήθος φίλων και συνεργατών του brand να δίνουν δυναμικό "παρών" και να μετατρέπουν τη βραδιά σε μια αληθινή γιορτή ελληνικής δημιουργικότητας.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr