
Πήγε στη Βενετία και μαγεύτηκε από την πόλη. Αλλά και η πόλη των μυστηρίων και της σαγήνης γοητεύτηκε από την ομορφιά της 20χρονης καλλονής που γεύτηκε μακαρονάδες, ήπιε κιάντι και έφαγε παγωτά στα κανάλια και τις μεσαιωνικές γέφυρες.
Όλα αυτά για τις ανάγκες της φωτογράφισης του ELLE, στο οποίο ποζάρει σαν γνήσια Ιταλίδα. H Bella Hadid, πρόσφατα, έγινε το κεντρικό πρόσωπο για την νέα καμπάνια μέικ απ της Dior δηλώνοντας στα Μέσα πως, «ένιωσα σαν να βιάστηκα να γίνω γυναίκα, τώρα θέλω να γίνω πάλι έφηβη».
Η 20χρονη καλλονή δεν θεωρείται άδικα το απόλυτο super model της γενιάς της .
Το μοντέλο, ποζάρει με τα εσώρουχα στο κρεβάτι και σε υπέροχα σημεία της μαγευτικής Βενετίας, δηλώνοντας παράλληλα πως και φέτος θα συνεχίσει να απασχολεί με τη δουλειά της τα ΜΜΕ σε όλο τον πλανήτη.







Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr