
Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι, καθώς η κόρη τους, πριγκίπισσα Λίλιμπετ, γιορτάζει τα τέταρτα γενέθλιά της. Η τρυφερή μαμά μοιράστηκε αδημοσίευτες φωτογραφίες της κόρης της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συνοδεύοντας τα στιγμιότυπα με τα εξής λόγια: ""Χρόνια πολλά στο όμορφο κορίτσι μας! Πριν από τέσσερα χρόνια ήρθε στη ζωή μας - και κάθε μέρα είναι πιο φωτεινή και καλύτερη χάρη σε εκείνη. Ευχαριστούμε όλους όσους της στέλνουν αγάπη και γιορτάζουν μαζί της αυτή ξεχωριστή της μέρα!". Στο πρώτο στιγμιότυπο, η Λίλιμπετ απολαμβάνει τα χάδια και την αγκαλιά της μαμάς της, σε εν πλω βόλτα τους. Στη δεύτερη - επίσης ασπρόμαυρη- φωτογραφία, η Μέγκαν κρατάει στην αγκαλιά της, τη νεογέννητη Μέγκαν, στο μαιευτήριο.
Ο βασιλιάς Κάρολος θα ευχηθεί δημόσια στην εγγονή του;
Άραγε ο βασιλιάς Κάρολος και τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας θα ευχηθούν δημόσια για τα γενέθλια της Λίλιμπετ; Σύμφωνα με τη βασιλική συντάκτρια του Hello! Ντανιέλ Στέισι, κάτι τέτοιο θεωρείται απίθανο.

"Τα τελευταία χρόνια και σίγουρα από τότε που ξεκίνησε η βασιλεία του Βασιλιά Καρόλου Γ΄ τον Σεπτέμβριο του 2022, έχουμε δει να αναρτούνται μηνύματα στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης της βασιλικής οικογένειας για μέλη της οικογένειας που είναι ενεργά και συνεχίζουν να εκτελούν τα δημόσια καθήκοντά τους, όπως ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας και τα παιδιά τους, τον Δούκα και τη Δούκισσα του Εδιμβούργου, και τη πριγκίπισσα Άννα. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αποχώρησαν από τα ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020 και δεν εκτελούν πλέον βασιλικά καθήκοντα. Ομοίως, το παλάτι συνήθως δεν μοιράζεται μηνύματα σε περιπτώσεις όπως τα γενέθλια τους ή τις ξεχωριστές ημέρες των παιδιών τους", αναφέρει σχετικά ο Στέισι.



Η ανάρτηση της Μέγκαν για τα γενέθλια του Άρτσι
Στις αρχές Μαϊου, ο γιος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, Άρτσι γιόρτασε τα 6α γενέθλιά του και η περήφανη μαμά είχε αναρτήσει μία φωτογραφία του γιου της στην οποία φορούσε τις ριγέ πιτζάμες του και αγνάντευε το ηλιοβασίλεμα. Στη λεζάντα της είχε γράψει: "Ο γιος μας. Ο ήλιος μας. Χρόνια πολλά για τα 6α γενέθλια στον Άρτσι! Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και τις θερμές ευχές για το γλυκό μας αγόρι. Είναι έξι! Πώς πέρασε ο χρόνος; (Και για όλους εσάς που ήρθατε να γιορτάσετε μαζί μας στο πάρτι του το περασμένο Σαββατοκύριακο, σας ευχαριστούμε που κάνατε τα γενέθλιά του τόσο ξεχωριστά".
Ο μπαμπάς του, πρίγκιπας Χάρι ήταν κοντά στον γιο του Άρτσι στο πάρτι του, αλλά όχι την ημέρα των γενεθλίων του, καθώς χρειάστηκε να ταξιδέψει στο Λας Βέγκας. Ο 40χρονος πρίγκιπας Χάρι είχε εμφανιστεί σε εκδήλωση εγκαινίων της πρωτοβουλίας του θεσμού του Βραβείου Νταϊάνα που έχει σκοπό να φέρει στο προσκήνιο νέους που θα πρέπει να υποστηριχθούν από πρωτοποριακές επιχειρήσεις.
Πρόσφατα ο πρίγκιπας Χάρι προκάλεσε αίσθηση με τη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΒBC. Ο Δούκας του Σάσεξ εμφανίστηκε έτοιμος να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του στο Ηνωμένο βασίλειο, αλλά όπως τόνισε, πιστεύει ότι ο πατέρας του βασιλιάς Κάρολος θα αρνηθεί να συζητήσει μαζί του το ζήτημα της παροχής ασφάλειας για εκείνον, τη σύζυγό του και τα παιδιά του, Άρτσι και Λίλιμπετ. "Θα ήθελα πολύ να συμφιλιωθώ με την οικογένειά μου", είπε ο Χάρι. "Η ζωή είναι πολύτιμη. Δεν γνωρίζω πόσο χρόνο έχει ακόμη ο πατέρας μου. Δεν θα μιλήσει μαζί μου για αυτό το ζήτημα ασφαλείας, όμως θα ήταν ωραίο να συμφιλιωθούμε".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr