
O Πιερ Κασιράγκι, γιος της Καρολίνας του Μονακό και εγγονός της θρυλικής Γκρέις Κέλι, μαζί με τη σύζυγό του Μπεατρίς Μπορομέο βρέθηκαν στο Φεστιβάλ Βενετίας και έκαναν μια από τις πολύ λίγες καλόγουστες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί.

Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό, που απέκτησε το πρώτο του παιδί τον περασμένο Φεβρουάριο, τράβηξε τα βλέμματα στο Φεστιβάλ, θυμίζοντας σταρ του Χόλιγουντ.

Ο εγγονός της Γκρέις Κέλι και η πάμπλουτη Ιταλίδα κληρονόμος παντρεύτηκαν τον Ιούλιο του 2015 μετά από 7 χρόνια γνωριμίας και σχέσης. Μάλιστα παντρεύτηκαν δυο φορές: Μία με πολιτικό γάμο στο ροζ ανάκτορο του πριγκιπάτου το Salon Pink Palace και μία με θρησκευτικό γάμο στο πολυτελές ιδιωτικό νησί «San Giovanni» που ανήκει στην οικογένεια της Μπορομέο.

Η γνωριμία του ζευγαριού έγινε όσο σπούδαζαν σε πανεπιστήμιο του Μιλάνο - ο Πιέρ διεθνείς επιχειρήσεις και η Μπεατρίς νομικά - ενώ έγιναν ζευγάρι τον Μάιο του 2008.

Στις 28 Φεβρουαρίου έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι που πήρε το όνομα του πατέρα του Πιερ Κασιράγκι, Στέφανο.
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νεανικό φλερτ της 79χρονης Φόντα και του 81χρονου Ρέντφορντ στη Βενετία
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr