Στα άδυτα της οικογενειακής ζωής της Ζιζέλ (εικόνες)

Πριν από 8 χρόνια η Ζιζέλ βγήκε ραντεβού στα τυφλά με τον σταρ του ράκμπι Τομ Μπρέιντι. Σήμερα κοιτώντας μόνο στο Instagram της αποδεικνύεται ότι το ραντεβού πέτυχε.

|
SHARE THIS
0
SHARES

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, εκτός από το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο παγκοσμίως, είναι και μητέρα δύο πανέμορφων παιδιών. Δεν λέμε κάτι καινούριο τώρα... Όμως, είναι πραγματικά εντυπωσιακό να βλέπεις μια γυναίκα πολυφωτογραφημένη, που την έχεις συνδυάσει με τη λάμψη, τα φλας, τα χρήματα, την κορυφή και το αψεγάδιαστο πρότυπο ομορφιάς, σε τρυφερές, καθημερινές στιγμές με τα παιδιά της.

Το διάσημο μοντέλο έχει αποκτήσει δύο παιδιά, τον πεντάχρονο Μπένζαμιν Ρέιν και τη δίχρονη Βίβιαν Λέικ, με τον Τομ Μπρέιντι, διάσημο παίκτη ράγκμπι της ομάδας New England Patriots. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006, σε ραντεβού στα τυφλά που είχαν κανονίσει δύο κοινοί τους φίλοι. Παντρεύτηκαν το 2009, σε μια μικρή καθολική εκκλησία στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια, με ελάχιστους παρευρισκομένους. Δύο μήνες μετά ξαναπαντρεύτηκαν «με δόξα και τιμή» στην Κόστα Ρίκα, με μια μεγαλύτερη τελετή.

Η οικογένεια και η μητρότητα είναι το σημαντικότερο κεφάλαιο στη ζωή της Ζιζέλ, γεγονός που δεν κρύβεται, αφού η ίδια το δείχνει με πολλούς τρόπους τα τελευταία χρόνια. Το σημαντικότερο όλων είναι η μόνιμη ευτυχία και γλυκύτητα που διαγράφεται στο πρόσωπο της από τότε που έγινε μητέρα. Το 2010, σε συνέντευξη στο περιοδικό Harper's Bazaar, ομολόγησε ότι ο θηλασμός ήταν μια από τις πιο πολύτιμες εμπειρίες στη ζωή της.

Το «ζεστό» οικογενειακό σπίτι -κυριολεκτικά και μεταφορικά- της Ζιζέλ και του Μπρέιντι βρίσκεται στο Λος Άντζελες και είναι χτισμένο με τα σύγχρονα οικολογικά πρότυπα. Έχει σύστημα αξιοποίησης ηλιακής ενέργειας, φωτισμό με μειωμένη κατανάλωση ενέργειας, σύστημα αξιοποίησης της βροχής και πολλές άλλες λειτουργίες που το καθιστούν ξεχωριστό. Έχουν, επίσης, το δικό τους μποστάνι και το 90% των τροφών που καταναλώνουν προέρχονται από αυτό. Το σπίτι τους είναι χτισμένο από πέτρα, ξύλο και ανακυκλωμένα υλικά. Αυτό είναι το περιβάλλον μέσα στο οποίο επέλεξαν οι δυο τους να δημιουργήσουν αυτό που οι Αμερικανοί λένε «happy family».  

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook