Η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδή και τη σύντροφο του πατέρα του

«Δεν υπάρχει καμία σχέση τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι δεν υπάρχει και λόγος κι από τις δυο πλευρές».

i-alitheia-gia-ton-gianni-bardi-kai-ti-suntrofo-tou-patera-tou
SHARE THIS
0
SHARES

Στo επεισόδιο του Celebrity Travel που προβλήθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στο OPEN ο Γιάννης Βαρδής και η συζυγός του Νατασα Σκαφιδά βρέθηκαν στην πολύ του μέλλοντος, το Τόκιο στην Ιαπωνία. Ο τραγουδιστής χάρισε ειλικρινείς εξομολογήσεις για τη ζωή του και ανάμεσα σε όλα αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει σήμερα με την τελευταία σύντροφο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ.

Ο Γιάννης Βαρδής που είχε οικονομικές διαφορές μαζί της κι έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια είπε: «Θέλω να πιστεύω ότι έχουν λυθεί οι διαφορές μας πια. Δεν έχουμε κάτι άλλο να λύσουμε. Ευελπιστώ ότι έχει τελειώσει η ιστορία».

Μάλιστα, επεσήμανε πως πλέον δεν έχουν καμία επαφή και δεν μιλούν με τη Φιλοθέη Μωβ: «Δεν υπάρχει καμία σχέση τα τελευταία χρόνια και θεωρώ ότι δεν υπάρχει και λόγος κι από τις δυο πλευρές», ξεκαθάρισε.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης τον ρώτησε αν νιώθει πληγωμένος και στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά της, εκείνος δεν δίστασε να παραδεχτεί: «Ναι είμαι, γιατί κάποια πράγματα ήταν ξεκάθαρα από την αρχή. Πριν φύγει ο πατέρας μου μας είχε ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Μας είχε ξεκαθαρίσει ότι όλα είναι των παιδιών. Όταν κάποιος διεκδικεί κάποια πράγματα και φεύγει ο άνθρωπος που «αγαπάει» κι αλλάζει ξαφνικά όλη η ρότα των πραγμάτων, θεωρώ ότι ναι, είναι λίγο στενάχωρο». Ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι δεν έχει κρατήσει σχέσεις με τις συντρόφους του πατέρα του, ούτε και με τη Χριστίνα Μαραγκόζη με την οποία ο Αντώνης Βαρδής υπήρξε 10 χρόνια παντρεμένος.

 

Φωτο: NDP

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook