
Στη γενέτειρά της στην Κύπρο ταξίδεψε η Άννα Βίσση και μοιράστηκε εικόνες από τις εξορμήσεις της στο νησί της καρδιάς της. Η Ελληνίδα σταρ επισκέφτηκε ένα μοντέρνο καφενείο στην περιοχή της Λάρνακας και πόζαρε χαμογελαστή στον φακό. Για την εξόρμησή της, η Άννα Βίσση επέλεξε να φορέσει ένα loose τζιν παντελόνι που συνδύασε με ένα κόκκινο T-shirt και ένα ασορτί leather jacket. To σύνολό της ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι κοκκάλινα κόκκινα γυαλιά ηλίου. "Κάποτε στη Λάρνακα", έγραψε στην ανάρτησή της.
Όπως ανακοίνωσε θα δώσει δύο μεγάλες συναυλίες στη Λάρνακα, στις 5 και στις 6 Ιουλίου ενώ βρίσκεται ήδη σε προετοιμασία για τη δεύτερη μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο.



Θυμίζουμε ότι στα τέλη Φεβρουαρίου, η Άννα Βίσση ανακηρύχθηκε "Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ" από την Πρόεδρο του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη.

Η Άννα Βίσση επισκέφθηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ", άνοιξε την αγκαλιά της για τους μικρούς ασθενείς της Μονάδας και τότε ανακοίνωσε ότι θα δώσει τη μεγάλη συναυλία για την ΕΛΠΙΔΑ την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2025 στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Την Άννα Βίσση είχαν υποδεχτεί σε εκείνη την εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου "ΕΛΠΙΔΑ-Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο" Χριστιάννα Β. Βαρδινογιάννη, ο Διοικητής των Νοσοκομείων Παίδων "Π.&Α. ΚΥΡΙΑΚΟΥ" και "Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ" Μανώλης Παπασάββας καθώς και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr