Η Άννα Φόνσου μιλάει για την υγεία του Γιώργου Μαρίνου

Η πρόεδρος του Ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού», στο οποίο φιλοξενείται ο Γιώργος Μαρίνος, περιγράφει τη ζωή του εκεί και μιλάει για τη κατάσταση της υγείας του.

i-anna-fonsou-milaei-gia-tin-ugeia-tou-giwrgou-marinou
|
SHARE THIS
0
SHARES

Δέκα μέρες φιλοξενίας στο Σπίτι του Ηθοποιού συμπληρώνει ο Γιώργος Μαρίνος, που υπεβλήθη σε επέμβαση αγγειοπλαστικής με επιτυχία.

 

Η πρόεδρος του Ιδρύματος, Άννα Φόνσου, μίλησε στο TheTOC.gr για την πορεία της υγείας του και την απόφασή της να τον στηρίξει, αν και όπως ομολογεί δεν γνωρίζονταν τα προηγούμενα χρόνια και δεν είχαν φιλική σχέση: «Όταν έμαθα ότι ο Γιώργος αρρώστησε πήγα στο σπίτι του για να δω την κατάσταση της υγείας του. Ήθελα να είμαι δίπλα του από την πρώτη στιγμή αν και δεν γνωριζόμαστε. Μία φορά μας είχε συστήσει πριν από κάποια χρόνια η Κατιάνα Μπαλανίκα, αλλά δεν είμασταν φίλοι. Είναι, όμως, ένας καλλιτέχνης και άνθρωπος που εκτιμώ και σέβομαι. Ήθελα να τον στηρίξω».

Σε ποια κατάσταση βρίσκεται αυτή τη στιγμή η υγεία του Γιώργου Μαρίνου; «Είναι καλά και κάθε μέρα γίνεται ακόμα καλύτερα. Τον φροντίζει μια συνεργάτιδά μας, επιβλέπει τις ώρες που πρέπει να παίρνει τα φάρμακά του και φροντίζει τη σίτισή του.Είναι ήρεμος και περνάει ήσυχες μέρες, ακριβώς αυτό που χρειάζεται για την ανάρρωσή του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πρέπει να γίνουν και κάποιες απαραίτητες αιματολογικές εξετάσεις ώστε να είμαστε απόλυτα σίγουροι για όλα. Λογικά, θα παραμείνει μαζί μας για άλλες δέκα ημέρες και μετά θα επιστρέψει στο σπίτι του γερός και δυνατός» περιγράφει στο TheTOC.gr η Άννα Φόνσου. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook