Τις πρώτες δηλώσεις, μετά τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για αποχώρησή της από την εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη.
Η παρουσιάστρια δεν ξεκαθάρισε αν θα βρίσκεται στο Όλα Λάθος αυτό το Σαββατοκύριακο, ενώ τόνισε ότι το αν θα συνεχίσει ή όχι εξαρτάται από την ίδια και το αν θα δεχτεί τις αλλαγές που τις πρότειναν από το Open.
«Δεν έχω να σου απαντήσω αν θα είμαι στην εκπομπή το Σαββατοκύριακο σίγουρα. Είναι όλα στον αέρα. Τουλάχιστον μέσα μου. Καλά ακούσατε ότι στο τέλος της συνάντησης είπα πως θα σκεφτώ αν θα συνεχίσω.
Προφανώς και μου πρότειναν αλλαγές. Όχι μόνο σε μένα. Ο καθένας έχει να σκεφτεί και να απαντήσει. Δεν μου έδειξαν την πόρτα της εξόδου, ούτε πήρα το καπελάκι μου και είπα πάω σε άλλη παραλία. Οι άνθρωποι του Open πρέπει να αποφασίσουν αν τους κάνει αυτό που θα αποφασίσω.
Εννοείται πως αν αποφασίσω να αποχωρήσω δεν θα μαλώσω με κάποιον.
Εννοείται πως στο Open έχω ανοιχτές και όχι κλειστές πόρτες. Δουλεύω πάρα πολλά χρόνια σε πράγματα που δυστυχώς η τηλεόραση δεν γνωρίζει. Ελπίζω και εύχομαι να εκτιμηθεί», είπε, μεταξύ άλλων, η Άννα Μαρία Βέλλη.
Φωτο: NDP