X

Η Αννα Μαρία και οι αδελφές της: Η λαμπερή εμφάνιση στο κόκκινο χαλί στην Κοπεγχάγη και η παράσταση που παρακολούθησαν

Η Άννα Μαρία συνάντησε τις αδελφές της στη Δανία - Το κομψό look της 78χρονης στο κόκκινο χαλί και η παράσταση μπαλέτου που παρακολούθησε.

Γράφει: TheToc team

Η Άννα Μαρία έχει μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, μακριά από τις αδελφές της. Η σύζυγος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου επέλεξε να ζήσει στη χώρα μας, πολλά χιλιόμετρα μακριά από τις δύο αδελφές της που είναι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Δανίας.

Φυσικά, η ίδια ταξιδεύει συχνά στη Δανία όπου ζουν οι αγαπημένες της αδελφές, πριγκίπισσα Βενεδίκτη και βασίλισσα Μαργκρέτε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η Άννα-Μαρία ταξίδεψε στη Δανία, για να συναντήσει την οικογένειά της. Η ίδια μαζί με την βασιλική οικογένεια της Δανίας συνόδευσαν τη βασίλισσα Μαργκρέτε στην πρεμιέρα κλασικού μπαλέτου "The Nutcracker" στο Μέγαρο Μουσικής στους κήπους Tivoli στην Κοπεγχάγη στις 30 Νοεμβρίου 2024.

Η Αννα Μαρία περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με την πριγκίπισσα Βενεδίκτη.

Η 78χρονη ήταν κομψή με γκρι πλισέ φούστα, μαύρο τοπ και μαύρη γούνα.

Ο Καρυοθραύστης παίζεται στο Μέγαρο Μουσικής του Τίβολι στην καρδιά της Κοπεγχάγης μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και αποτελεί μέρος των χριστουγεννιάτικων εορτασμών, που θα διαρκέσουν έως τις 5 Ιανουαρίου 2025.

Οι τρεις αδελφές Άννα Μαρία - Βενεδίκτη - Μαργκρέτε

Η Άννα Μαρία Δάγμαρ Ίνγκριντ γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1946 στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ της Κοπεγχάγης και είναι η τρίτη κόρη του Φρειδερίκου Θ΄ της Δανίας και της Ίνγκριντ.

Οι τρεις αδελφές μεγάλωσαν στο παλάτι του Βασιλιά Φρειδερίκου Η’, μέρος των Ανακτόρων Αμάλιενμποργκ στην Κοπεγχάγη και στο Ανάκτορο Φρέντενσμποργκ της Ζηλανδίας.

Αννα Μαρία - πριγκίπισσα Βενεδίκτη - βασίλισσα Μαργκρέτε

Οταν ο πατέρας τους έγινε βασιλιάς, μόνο άρρενες απόγονοι μπορούσαν να είναι διάδοχοι του Θρόνου της Δανίας. Ωστόσο, η δημοφιλία του Φρειδερίκου άνοιξε τον δρόμο για μια νέα Πράξη Διαδοχής το 1953 που επέτρεπε τη διαδοχή της γυναίκας στο Θρόνο. Ως εκ τούτου, η μεγαλύτερη αδερφή της, Μαργαρίτα, έγινε η Διάδοχος πριγκίπισσα και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη και Άννα Μαρία πήραν τη δεύτερη και την τρίτη στη σειρά διαδοχής.

Οι τρεις τους κάνουν συχνά κοινές royal εμφανίσεις.

Διαβάστε Επίσης