X

Η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επιστρέφουν - Πότε κάνει πρεμιέρα η "Κοινωνία Ώρα MEGA"

Μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος επιστρέφουν στις θέσεις τους στο πλατό της εκπομπής "Κοινωνία Ώρα MEGA".

Γράφει: TheToc team

Στους τηλεοπτικούς δέκτες και την πρωινή ζώνη του MEGA επιστρέφουν η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος, με την πρωινή ενημερωτική εκπομπή "Κοινωνία Ώρα MEGA" να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 31 Αυγούστου, στις 05:40.

Για ακόμη μία σεζόν, η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης, με στόχο να μεταφέρουν στους τηλεθεατές όλες τις σημαντικές εξελίξεις της ημέρας.

Διαβάστε Επίσης

Όπως αναφέρει το MEGA, η εκπομπή, που διατηρεί εδώ και επτά σεζόν πρωταγωνιστικό ρόλο στην τηλεθέαση, συνεχίζει χωρίς αλλαγές στη βασική της φιλοσοφία, επενδύοντας στην άμεση ενημέρωση και τη σταθερή σχέση με το κοινό.

Στο νέο τηλεοπτικό ραντεβού, το επιτυχημένο δίδυμο του Μεγάλου Καναλιού θα παρουσιάζει την επικαιρότητα μέσα από διαφορετικές οπτικές, ενώ η δημοσιογραφική ομάδα του σταθμού θα βρίσκεται από νωρίς σε επιφυλακή για τις τελευταίες ειδήσεις.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει ζωντανές συνδέσεις, ρεπορτάζ, αναλύσεις και όλες τις τελευταίες πληροφορίες, με στόχο ο τηλεθεατής να αποκτά ολοκληρωμένη εικόνα για όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε Επίσης

Η ανακοίνωση του MEGA για Ανθή Βούλγαρη - Ιορδάνη Χασαπόπουλο

"Την ώρα που ο χάρτης της πρωινής ζώνης ανασυντάσσεται, η 'Κοινωνία Ώρα MEGA' παραμένει σταθερό σημείο αναφοράς για την πρωινή ενημέρωση, επενδύοντας στη συνέπεια, χωρίς πειραματισμούς. Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη συνεχίζουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας, με άμεσο λόγο, διαφορετικές οπτικές και τη δυναμική που έχει διαμορφώσει η κοινή τηλεοπτική τους παρουσία.

Μαζί τους, η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA πιάνει από νωρίς τον παλμό των γεγονότων, μεταδίδοντας την επικαιρότητα την ώρα που συμβαίνει, μέσα από πρωτογενές ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ο τηλεθεατής για να έχει ολοκληρωμένη εικόνα της επικαιρότητας".

Ανθή Βούλγαρη - Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Η πολυετής συνεργασία και το "μυστικό" τους

Αναφερόμενος στη συνεργασία του με την Ανθή Βούλγαρη, σε κοινή τους συνέντευξη στο "Χαμογέλα και πάλι" του MEGA, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε σταθεί στη χημεία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους με την πάροδο των χρόνων.

"Το ότι έχουμε μια χημεία μεταξύ μας, αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Αλλά όσο περνάνε τα χρόνια και όσο περνάμε και δυσκολίες, γίνεται πιο ουσιαστική", είχε πει ο παρουσιαστής.

Από την πλευρά της, η Ανθή Βούλγαρη είχε μιλήσει για τη σχέση που έχει αναπτύξει επαγγελματικά με τον συμπαρουσιαστή της.

"Με τον Ιορδάνη δεν υπάρχει αυτός ο κακός ανταγωνισμός. Δε μετράμε πόσες λέξεις, είπε ο ένας, πότε θα μιλήσει ο ένας, πότε θα μιλήσει ο άλλος. Εγώ σέβομαι πάρα πολύ τον Ιορδάνη και ο Ιορδάνης σέβεται πάρα πολύ εμένα. Αν αυτό είναι μυστικό, ίσως είναι ένα από τα μυστικά. Θα έλεγα ότι δεν πετυχαίνει πάντα το Infotainment. Όταν ξέρεις να κάνεις ρεπορτάζ, ξέρεις να κάνεις σε όλα τα επίπεδα και ξέρεις και πού σε παίρνει και να μιλήσεις και να μη μιλήσεις. Οπότε νομίζω ότι εκεί κρύβεται το μυστικό και η ισορροπία", είχε πει.

Η Ανθή Βούλγαρη είχε αναφερθεί ακόμη στην φιλοσοφία της "Κοινωνίας Ώρα MEGA" και στην επιλογή των δύο παρουσιαστών να μην κάνουν την εκπομπή επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

"Η δική μας εκπομπή είναι η πρώτη που το έχει κάνει αυτό. Όπως έχουμε κάνει και πολλά πράγματα πρώτοι. Ήταν κάτι που το θέλαμε με τον Ιορδάνη γιατί μας αποφορτίζει και το αντιμετωπίζουμε με πολύ σεβασμό. Εμείς απλά δεν κιτρινίζουμε την είδηση. Εμείς δίνουμε την είδηση και μένει εκεί καλοπροαίρετα. Με ενοχλεί το οτιδήποτε τοξικό και με ενοχλεί και η αυτοαναφορικότητα. Εμείς δεν κάνουμε εκπομπή για τους εαυτούς μας. Κάνουμε εκπομπή για τον κόσμο. Τώρα, αν θέλαμε να κάνουμε εκπομπή για τους εαυτούς μας, θα είχε ο καθένας τα δικά του social media και θα καθόμασταν εκεί και θα πετούσαμε κακίες και χολή από εκεί. Δεν είναι αυτό το ζητούμενο", είχε δηλώσει η παρουσιάστρια.

Διαβάστε Επίσης