
Η δημοφιλής ηθοποιός με την ομορφιά βαμπίρ, έχει κάτι μαγικό. Μπορεί να φορέσει κάτι εντελώς απλό και ανατρεπτικό και να το αναδείξει σε fashion statement.
Οπως έκανε χθες, στο Chanel fashion show στο Παρίσι όπου εμφανίστηκε ντυμένη σε αποχρώσεις off white ασορτί με τα μαλλιά της, και ήταν άχρωμη και εντυπωσιακή όπως συνηθίζει.

Οσκαρ υποκριτικής αλλά και στιλ...
Πρόκειται για μία από τις πιο ασυνήθιστες φυσιογνωμίες στον κόσμο της υποκριτικής, η οποία έχει κερδίσει Όσκαρ όχι μόνο για τις ερμηνείες της, αλλά και για το ξεχωριστό της στιλ.
Εχει δίδυμα, μία κόρη και έναν γιο ηλικίας 18 ετών σήμερα, ενώ πριν από λίγα χρόνια σόκαρε τις Κάννες όταν δήλωσε ότι το μητρικό ένστικτο είναι ένας μύθος.
Τότε, είχε πει ότι η εικόνα της «μόλις γέννησα» μητέρας με τα λουλούδια στο μαιευτήριο και τη χαρά στο πρόσωπο της, είναι απλώς ένας μύθος.

«Όποια έχει γεννήσει θα ξέρει πως η ρομαντική πλευρά της γέννησης ενός παιδιού ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας. Περνάς μια κόλαση. Το να γεννήσεις ένα παιδί είναι βίαιο πράγμα. Και το να το μεγαλώσεις σωστά είναι ακόμα πιο δύσκολο».
Οσο για το μητρικό ένστικτο είχε πει: «Μητρικό ένστικτο; Ας γελάσω! Πολλές γυναίκες δεν αισθάνονται δεμένες με το παιδί που μόλις γέννησαν και αυτό τους δημιουργεί τεράστιες ενοχές, γιατί η κοινωνία τους έχει επιβάλει ότι πρέπει να είναι τρισευτυχισμένες»!

Δεν ζει συμβατικά
Οπως είναι φυσικό μια τέτοια γυναίκα και καλλιτέχνιδα, δεν ζει συμβατικά σε κανέναν τομέα της ζωής της. Σπούδασε κοινωνικές και πολιτικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, ενώ κατά τη διάρκεια των φοιτητικών της χρόνων γράφτηκε στο κομμουνιστικό κόμμα της Μεγάλης Βρετανίας. Ωστόσο, την κέρδισε η τέχνη, αν και η άκρως καλλιτεχνική της υπόσταση, την κράτησε μακριά από εμπορικές επιλογές για κάποια χρόνια.

Στα προσωπικά της, ζει μαζί με τον νεότερο σύντροφό της σε γειτονικό σπίτι με τον πρώην άντρα της, τον ζωγράφο Τζον Μπερν. Μάλιστα, ο πρώην έχει δώσει την έγκρισή του για τον νυν, ο οποίος είναι επίσης ζωγράφος...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr