
Η Άντζελα Γκερέκου έγινε κουμπάρα και πάντρεψε φιλικό της ζευγάρι στην Ιθάκη. Η πρωταγωνίστρια της "Γης της Ελιάς" και πρόεδρος του ΕΟΤ. H Άντζελα Γκερέκου εντυπωσίασε για ακόμα μία φορά με την ομορφιά της και την κομψότητά της, φορώντας ένα εμπριμέ καφτάνι με κόκκινα φλοράλ μοτίβα. Στο πλευρό της, ήταν η κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου που μοιράστηκε βίντεο και εικόνες της μητέρας της από το ευχάριστο γεγονός.


Η Άντζελα Γκερέκου πριν λίγες ημέρες ταξίδεψε στην Αντίπαρο και μοιράστηκε ένα βίντεο της από εν πλω βόλτα της. Η πρωταγωνίστρια της "Γης της Ελιάς" και πρόεδρος της ΕΟΤ φορούσε ένα υπέροχο κόκκινο καφτάνι και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι γυαλιά ταρταρούγα.
Πριν λίγες ημέρες, η κόρη της Μαρία Βοσκοπούλου μοιράστηκε εικόνες από το πατρικό της σπίτι στην Κέρκυρα όπου ζει η μητέρα της, Μαρία. Η νεαρή ηθοποιός που σπουδάζει υποκριτική στο θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν απόλαυσε την ατμόσφαιρα του κήπου του σπιτιού με τα ανθισμένα λουλούδια, τα καρποφόρα δέντρα και τα ζωάκια που ζουν εκεί ενώ δέχτηκε και την περιποίηση της γιαγιάς της, Μαρίας, που της έφτιαξε σπιτική λεμονάδα όπως όταν ήταν παιδί. "Πίνουμε λεμονάδα γιαγιάς όπως όταν ήμασταν μικρά και ακολουθούν βουκολικά πλάνα από το χωριό".





Ανάμεσα στις αναρτήσεις της, ξεχωρίζει η φωτογραφία που βρήκε προφανώς στα άλμπουμ του σπιτιού με τον πατέρα της, Τόλη Βοσκόπουλο. Στο στιγμιότυπο, ο Τόλης κρατούσε στην αγκαλιά του την κορούλα του που απολάμβανε ένα δροσερό παγωτό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr