Η Αντζελίνα Τζολί σε νέο ρόλο την ώρα που ο Πιτ αποθεώνεται

Δεν μπορούσε να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

THETOC TEAM
ΓΡΑΦΕΙ: THETOC TEAM

Η Αντζελίνα Τζολί δεν μπορούσε να κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια, όταν όλος ο κόσμος μιλάει για τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ, ο οποίος βιώνει τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του.  

Η ίδια δεν έχει την αντίστοιχη επιτυχία στις τελευταίες της ταινίες, ωστόσο δεν σταματά να δραστηριοποιείται σε πολλούς τομείς. 

Αυτή τη φορά η διάσημη ηθοποιός και σκηνοθέτις θέλησε να βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν τα fake news. Και αφού έγραψε άρθρα σε εφημερίδες και ανέλαβε ρόλο συντάκτριας στο Time και τώρα η Αντζελίνα Τζολί ετοιμάζει ενημερωτική εκπομπή αφιερωμένη στα παιδιά στο βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC.

Η Αντζελίνα Τζολί σε νέο ρόλο την ώρα που ο Πιτ αποθεώνεται
ΕΡΑ

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety, η Τζολί έχει αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή του BBC My World, που στόχο έχει να βοηθήσει τα παιδιά να διακρίνουν το πραγματικό και το ψεύτικο και να μάθουν να αποφασίζουν τα ίδια για σημαντικά θέματα. 

«Ως γονέας, χαίρομαι που μπορώ να υποστηρίξω ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν περισσότερα για τις ζωές άλλων νέων σε όλο τον κόσμο και να συνδεθούν μεταξύ τους». 

«Ελπίζω ότι θα βοηθήσει τα παιδιά να βρουν τις πληροφορίες και τα εργαλεία που χρειάζονται για να επιλέγουν θέματα που τους ενδιαφέρουν, αντλώντας στοιχεία από το τηλεοπτικό δίκτυο BBC World Service, από χιλιάδες δημοσιογράφους σε διαφορετικές γλώσσες απ' όλο τον κόσμο».

ΕΡΑ
ΕΡΑ

Φωτο: ΕΡΑ