Πριν από λίγες μέρες, έφυγε από τη ζωή ένας αγαπημένος φίλος της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας, ο Paul O’Grady, ο οποίος είχε αναπτύξη μια φιλική σχέση με την Καμίλα. Ο Paul O'Grady, υπήρξε εμβληματικός σταρ της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου και πέθανε απροσδόκητα σε ηλικία 67 ετών.
Ο ίδιος γνώριζε πολύ καλά όλα τα μελη της βασιλικής οικογένειας και τις παραξενιές τους. Μάλιστα, είχε δώσει κάποιες πολύ χρήσιμες συμβουλές στη Μέγκαν Μαρκλ όταν εκείνη μπήκε στη βασιλική οικογένεια σε μια προσπάθεια να την προστατεύσει.
Όπως είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξή του, είχε προειδοποιήσει τη Μέγκαν αναφορικά με το τι δεν έπρεπε να κάνει για να μην εξοργίσει την βασίλισσα Ελισάβετ.
Μεταξύ άλλων την είχε προειδοποιήσει να μην χρησιμοποιεί πάρα πολλές "λέξεις εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου".
Τι δεν έπρεπε να κάνει για να μην εξοργίσει τη μονάρχη
Ο O'Grady είχε περιγράψει λεπτομερώς τη συνομιλία του με τη Μέγκαν και είχε μοιραστεί μερικές από τις κορυφαίες συμβουλές που έδωσε τότε στη Δούκισσα.
Μιλώντας στους TV Times, θυμήθηκε ότι είπε στη Μέγκαν ότι η βασίλισσα ήταν ένας άνθρωπος που δεν ήταν δύσκολος και που του άρεσε το χαμόγελο.
Της έκανε σημαντικές υποδείξεις για τη βασιλική ζωή αναφέροντας τι δεν πρέπει να κάνει για να μην εξοργίσει τη μονάρχη. Η κύρια συμβουλή του προς τη Μέγκαν Μαρκλ ήταν να "είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί της", καθώς είναι ένα άτομο που μιλάει πάντα ευθέως.
Τη συμβούλεψε επίσης να μην χρησιμοποιεί πολλές λέξεις εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς οι αμερικανισμοί εξόργιζαν την Ελισάβετ.
Μεταξύ άλλων της είπε: "Να θυμάσαι πάντα να λες "τουαλέτα", όχι "μπάνιο", διαφορετικά θα την εξοργίσεις πραγματικά!".
Η Μέγκαν Μαρκλ δέχτηκε τις συμβουλές του, αν και στην πρώτη της συνάντηση με τη βασίλισσα δεν ήταν καθόλου καλά προετοιμασμένη, όπως περιέγραψε ο πρίγκιπας Χάρι στη βιογραφία του "Ρεζέρβα".
"Μπορούσα να καταλάβω ότι η Μεγκ μετάνιωνε που είχε φορέσει ένα απλό τζιν παντελόνι και μαύρο πουλόβερ.
Εγώ, από την άλλη, μετάνιωνα για το πρόχειρο παντελόνι που φορούσα. Δεν το είχαμε σχεδιάσει, ήθελα να το πω στη γιαγιά, αλλά εκείνη ήθελε να μάθει για την επίσκεψη της Μεγκ" περιγράφει ο Χάρι στο βιβλίο του.
Διαβάστε όλη την αφήγηση του πρίγκιπα Χάρι για το τι συνέβη την ημέρα που η Μέγκαν γνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ πατώντας εδώ.