Η απάντηση της Vogue στο «παχουλό μοντέλο» της Calvin Klein

Η βίβλος της μόδας, η αμερικανική Vogue δίνει την απάντησή της στο «παχουλό μοντέλο» της Calvin Klein και στο «τέλειο κορμί» της Victoria's Secret. Και μας αρέσει.

i-apantisi-tis-vogue-sto-paxoulo-montelo-tis-calvin-klein
|
SHARE THIS
0
SHARES

Στον απόηχο του σάλου που προκλήθηκε μετά την καμπάνια της Calvin Klein με το «παχουλό μοντέλο», η οποία στην προσπάθειά της να αναδείξει την πολυμορφία στον κόσμο της μόδας, βρήκε τον μπελά της, και την γκάφα της Victoria's Secret με το τέλειο κορμί, η «βίβλος της μόδας», η αμερικανική Vogue απαντά με μια φωτογράφηση που πραγματικά γιορτάζει τα γυναικεία σώματα σε όλα τα μεγέθη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Myla Dalbesio, μοντέλο εσωρούχων της Calvin Klein εμφανίστηκε στο περιοδικό Elle περιγράφοντας τον εαυτό της ως το πρώτο μοντέλο μεγάλου μεγέθους που έχει χρησιμοποιήσει ποτέ η Calvin Klein.
Αμέσως ξέσπασε σάλος, με τα social media να παίρνουν φωτιά.

Η απάντηση της Vogue

Πλέον η Vogue έχει δημιουργήσει μία φωτογράφηση με μοντέλα που απευθύνονται σε ένα ευρύ φάσμα γυναικείων σωμάτων.

O τίτλος της έχει ως εξής: «Δώσε μου ένα D! Δώσε μου ένα F! Επειδή τα «Gorgeous Bras» βγαίνουν σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη».

Η φωτογράφηση έγινε από τον Cass Bird με τα μοντέλα Candice Huffine, Ashley Graham, Marquita Pring, Tara Lynn και Inga Eiriksdottir.

Cass Bird/ Vogue.com
Cass Bird/ Vogue.com
 
 
 
 

Ναι! Ευχαριστούμε!

Σε αντίθεση με την οργή που προκλήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, από την εταιρεία Calvin Klein, οι χρήστες του Twitter ανταποκρίθηκαν ιδιαίτερα θετικά στη φωτογράφηση της Vogue:

 

 

 

 

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook