Την δική του απάντηση για την επίμαχη συνέντευξη που πήρε στον Ανδρέα Μικρούτσικο έδωσε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ροδόπουλος, μετά τον σάλο που προκλήθηκε με τις αποκαλύψεις για την σχέση του παρουσιαστή με την Όλγα Τρέμη.
Σε ανάρτησή του, διευκρινίζει ότι ποτέ δεν προσπάθησε να παγιδεύσει τον Ανδρέα Μικρούτσικο, και ότι το επίμαχο κομμάτι σχετικά με την σχέση του με την Όλγα Τρέμη, ήταν απάντηση σε ερώτηση του, για το αν όντως έκανε ιδιαίτερα στην δημοσιογράφο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μιλώντας στην εκπομπή "Super Κατερίνα", ανέφερε πως δεν γνώριζε ότι ηχογραφείται από τον δημοσιογράφο και πως δεν είδε τη συνέντευξη πριν δημοσιευτεί.
Αναλυτικά η ανάρτηση:
"Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε για τη viral συνέντευξη στο νέο τεύχος του OK! Magazine Greece που κυκλοφόρησε χθες Τετάρτη στα περίπτερα…
Ούτε μιλήσαμε ιδιωτικά με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ούτε διανοήθηκα να τον παγιδεύσω δημοσιεύοντας off the record δηλώσεις του (για την ακρίβεια η περίφημη τελευταία ερώτηση ήταν "Ανδρέα, όντως έκανες ιδαίτερα στην ΌλγαΤρέμη;", αγνοώντας την προσωπική σχέση τους που μου αποκάλυψε) και επιπλέον, δεν νομίζω ότι πλέον πρέπει να αυτοσυστηθώ ξανά.
Η πιάτσα είναι μικρή και όλοι γνωριζόμαστε. Το τηλεφώνημα από τον Ανδρέα μετά τα όσα είπε στον αέρα της εκπομπής SuperKaterina, κατέληξε με πολλά γέλια και πειράγματα ότι θα ακολουθήσει εξίσου ηχηρό sequel. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στους εισαγγελείς των social media που εντόπισαν τον νέο κατηγορούμενο", έγραψε σε ανάρτησή του ο Μιχάλης Ροδόπουλος.
"Ήμουν ο πρώτος άντρας της- Οταν την είδα, αγρίεψα"
Υπενθυμίζεται ότι ο παρουσιαστής σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!, είπε πως είχε ένα ειδύλλιο με την Όλγα Τρέμη, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος σπούδαζε στο Μαθηματικό. Σύμφωνα με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, η Όλγα Τρέμη θα έδινε εξετάσεις για να μπει στο Οικονομικό της Νομικής και εκείνος της έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της.
"Είχα ήδη μπει στο πανεπιστήμιο, εκείνη θα έδινε στο Οικονομικό της Νομικής, χρειαζόταν μαθηματικά και μου ζήτησαν να της κάνω μάθημα. Και της έκανα σπίτι της, είχε και τηλεόραση", αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του προσθέτει:
"Όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση.
Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι. Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας".
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr