Η αποκάλυψη: Πού καταλήγει όλο αυτό το φαγητό που δεν τρώνε στο MasterChef

Οι κριτές ισχυρίζονται ότι δεν καταλήγει στα σκουπίδια, αλλά είναι αυτή η αλήθεια;

i-apokalupsi-pou-kataligei-olo-auto-to-fagito-pou-den-trwne-sto-masterchef
SHARE THIS
0
SHARES

Μία εύλογη απορία που έχει περάσει από το μυαλό πολλών τηλεθεατών του MasterChef, κλήθηκε να λύσει ο Πάνος Ιωαννίδης.

Ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής ερωτήθηκε τι γίνεται όλο το αυτό το φαγητό που μαγειρεύεται στο MasterChef, καθώς αν κάποιος σκεφτεί πως σε κάθε ατομική δοκιμασία μαγειρεύονται τόσα πιάτα, αλλά οι κριτές τρώνε μόνο μία μπουκιά, τότε θα καταλάβει για τι ποσότητες μιλάμε.

 

Ο Πάνος Ιωαννίδης παραδέχθηκε ότι οι άνθρωποι της παραγωγής δεν μπορούν να καταναλώσουν όλο το φαγητό που παράγεται στον διαγωνισμό, παρ’ όλα αυτά όμως ισχυρίστηκε πως «τίποτα δεν πάει χαμένο».

Σε συνέντευξή του στην Athens Voice, ο κριτής του MasterChef 3 εξήγησε ότι όλα αυτά τα προϊόντα και υλικά με τα οποία μαγειρεύουν οι παίκτες είναι από χορηγούς, ενώ θέλησε να πείσει τους τηλεθεατές ότι τα πιάτα που μαγειρεύουν οι παίκτες, από τα οποία οι κριτές καταναλώνουν μόλις 3 μπουκιές, δεν καταλήγουν στα σκουπίδια.

«Μεγάλο ποσοστό των προϊόντων διατίθεται από τους χορηγούς του ριάλιτι μαγειρικής» εξήγησε προσθέτοντας ότι «όσο φαγητό δεν καταναλώνεται από τους 150 ανθρώπους της παραγωγής του Master Chef φυσικά και δεν καταλήγει στα σκουπίδια». 

 

«Μοιράζονται όλα και, πάλι, όσα περισσεύουν, πηγαίνουν σε "καλή μεριά". Τίποτα δεν πάει χαμένο», κατέληξε ο Πάνος Ιωαννίδης, αφήνοντας να εννοηθεί πως οι ποσότητες φαγητού που απομένουν καταλήγουν σε ανθρώπους που το έχουν πραγματική ανάγκη.

Βέβαια, άλλη μια εύλογη απορία που προκύπτει είναι πώς είναι δυνατόν να μοιράζουν μισοφαγωμένα φαγητά σε άλλους ανθρώπους, ή και ανάμεσά τους.  

 

  

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook