Η αποκάλυψη της Ελένης:"Μου έλεγαν ότι τελείωσα. Έλεος!"

Άλλαξαν τα χρόνια, άλλαξε ο τρόπος που αντιμετωπίζονται οι παρουσιάστριες. Η Ελένη Μενεγάκη δεν θα ξεχάσει ποτέ όσα είπαν για εκείνη.

i-apokalupsi-tis-elenismou-elegan-oti-teleiwsa-eleos
SHARE THIS
0
SHARES

Η γυναίκα που όλοι αποκαλούν "βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης" δεν συνηθίζει να αποκαλύπτει πράγματα για τον εαυτό της και την πορεία της. Αυτή ήταν μία από τις ελάχιστες στιγμές που συνέβη και μπήκε στη διαδικασία να το κάνει κατόπιν συζύτησης που προέκυψε στη διάρκεια της εκπομπής. 

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για την περίοδο που ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, τον γιο της Άγγελο, τότε που κάποιοι προέβλεπαν το τέλος της τηλεοπτικής της πορείας: «Από την εποχή που έκανα εγώ το πρώτο μου παιδί πάνε πάρα πολλά χρόνια. Μη βλέπετε τώρα που γεννάνε οι γυναίκες, τις βλέπουμε στην τηλεόραση, δεν υπάρχει κανένα θέμα και ίσα ίσα που είναι αξιαγάπητο όλο αυτό... Την εποχή που έκανα το πρώτο μου παιδί, πόσα χρόνια ήμουν στον “Πρωινό Καφέ”; Τρία, τέσσερα; Τότε δεν μου το έλεγαν επίσημα, αλλά ακουγόταν. “Τώρα που θα κάνεις παιδί, τελείωσε η καριέρα σου”. Μετά από πέντε χρόνια πάλι έλεγαν “Αυτή κάνει παιδιά για να κάνει καριέρα”. Δηλαδή έλεος, ας πούμε» .

Η παρουσιάστρια συνέχισε μετά από τον διάλογο με συνεργάτιδά της, καταλήγοντας: «Σου λέω θυμάμαι πριν 16-17 χρόνια ότι ακουγόταν αυτό... “Πάνω που έχει τόση φόρα, της δόθηκαν τόσες ευκαιρίες, τώρα... πάει!”. Έχουν περάσει 16 χρόνια και δεν πάει, ακόμα εδώ είμαι! Αδικούμε πολλές φορές οι ίδιες τον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook