Η αποκάλυψη του Τέρη Χρυσού που θα συζητηθεί

Ο 80χρονος τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη και αποκαλύπτει...

i-apokalupsi-tou-teri-xrusou-pou-tha-suzitithei
SHARE THIS
0
SHARES

Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Τέρης Χρυσός σε συνέντευξη του.

Ο 80χρονος τραγουδιστής την Τετάρτη θα εισέλθει στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Σε συνέντευξη του στην εφημερίδα Espresso μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πριν δύο μήνες ο Τέρης Χρυσός, διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν πίστεψε ότι το πρόβλημα αυτό θα τον έφερνε προ των πυλών του χειρουργείου.

«Αν τη σκαπουλάρω θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν την σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω.

Δεν πίστευα πως θα μπω στο χειρουργείο. Νόμιζα ότι θα ξεπεραστεί με φάρμακα. Τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής. Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι», δήλωσε ο τραγουδιστής στην εφημερίδα.

Ακολούθησε το theTOC.gr στο Facebook