
Εκαναν πρεμιέρα χθες και όλοι έμειναν έκπληκτοι με το τραγούδι, τον χορό, τη λάμψη, τη μαγεία και τις εμφανίσεις των δυο τους που κόβουν την ανάσα. Η Νίνα Λοτσάρη και η Demy έκαναν επίσημη πρεμιέρα στο Casablanca Music Hall, στην παράσταση Cabaret Chaotique.
Οι δυο γυναίκες εμφανίστηκαν με ζαρτιέρες και αποκαλυπτικά ρούχα, προκαλώντας πανικό επί σκηνής.
Ωστόσο, αυτό που έκανε ακόμα μεγαλύτερη εντύπωση ήταν μια ατάκα της Λοτσάρη για την Demy και τη συνεργασία τους.
Μιλώντας στις κάμερες μετά την πρεμιέρα, δήλωσε ότι επέλεξε την Demy επειδή είναι λαμπερή, σέξι και πανέμορφη προσθέτοντας ότι δεν θα μπορούσε εξάλλου να επιλέξει κάποια λιγότερο εντυπωσιακή και ταλαντούχα από την ίδια... ευλογώντας τα γένια της.
Οντως η Νίνα Λοτσάρη είναι όμορφη και έχει ταλέντο, καλό όμως θα ήταν να αφήσει τους άλλους να το λένε και να μην κολακεύει μόνη της τον εαυτό της.
Οπως ήταν φυσικό η ατάκα αυτή σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή του.









Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για ό,τι συμβαίνει τώρα στην Ελλάδα και τον Κόσμο στο thetoc.gr